Café of Bar

Don Papi

Don Papi is een sfeervol café, gelegen in het centrum, op het uitgaansplein van Weert, de Oelemarkt. Het café heeft 3 verdiepingen en is gevestigd in een nostalgisch pand met monumentale gevel. Uiteraard maakt Café Don Papi deel uit aan Weerter brandslang.

Het café is alweer geopend sinds 2011 en heeft sindsdien prima naam weten te maken in de Weerter binnenstad. Als je aan Don Papi denkt, denk je ook meteen aan de Zure Don, hét handelsmerk van Don Papi. Dit is een shotje met daarin een zuur matje. Deze móét je geproefd hebben, als je in Weert op stap gaat. En naast de Zure Don is er een breed scala aan andere lekkere shotjes, die met name op zaterdag genuttigd worden. Het is dan ook niet voor niks dat Don Papi door velen gezien wordt als de shotjesspecialist van Weert.

Maar nog belangrijker misschien wel is de muziek; ze houden niet van 1 stijl bij Don Papi: werkelijk alles komt voorbij van de jaren 70 tot nu, dus voor elk wat wils.
Iedere laatste zondag van de maand is er een pubquiz, waarbij je kennis op een ontspannen manier getest wordt onder het genot van een hapje en een drankje.

Daarnaast worden er ook tal van andere activiteiten georganiseerd, die terug te vinden zijn op de Facebook pagina van Don Papi. Hierbij moet je onder andere denken aan: karaoke-avond, 90's Party, cocktailicious-avond, guilty pleasure-avond, en uiteraard nog veel meer.

Qua ontspanning staat er een pooltafel en hangt er een dartbord. En voor nog meer ontstpanning is er een bierkaart waarop diverse speciaalbieren staan, ook lekker!

Kortom: er is van alles te proeven en beleven in Don Papi. Het Don Papi team ziet jou dan ook graag verschijnen, en zoals altijd met een lach op het gezicht!

Deelnemer Wieërter Brandslang 

Wanneer

zondag: 14:00 - 01:00
maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 19:00 - 01:00
donderdag: 19:00 - 03:00
vrijdag: 19:00 - 03:30
zaterdag: 14:00 - 03:00

Contact en locatie

Don Papi
Oelemarkt 16
6001 ES
Weert