Zwembad

Fun Beach
Fun Beach
Fun Beach
Fun Beach Fountain
Fun Beach Relax Area
Fun Beach

Fun Beach Event & Leisurepark

Bij Fun Beach The Beach in Panheel beleef je de perfecte zomerdag volledig coronaproof en boordevol waterplezier. Boek je ticket Online zodat je verzekerd bent van je plek! 

Grootste Aquapark van Nederland

De absolute blikvanger van Fun Beach is Fun Beach Fountain, één van de hoogste fonteinen van Europa. Dé waterattractie van Fun Beach is het 2.000 m² grote Aquapark. Op dit grootste Aquapark van Nederland kun je de hele dag naar hartenlust klauteren, glijden en springen. Of speel een partijtje beachvolley- of aquavolley. Huur een kano, SUP-board of waterfiets en dobber onbekommerd over het water. Een ware adrenalinekick beleef je bij het flyboarden. Lekker relaxen kan op de ligweiden of in de hangmatten. Voor het stillen van de lekkere trek zijn er diverse take away corners.

Kids Area

De Kids Area, een rookvrij gedeelte van Fun Beach, is een waar speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar, met onder meer een luchtkussen, trampoline, peuterbadje, glijbanen en schommels. Voor de allerkleinste gasten is er een ondiep en gemarkeerd zwemgedeelte.

Een andere nieuwe attractie is de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vier waterspringschansen.

Kortom, voor ultiem waterplezier is Fun Beach The Beach the place to be!
Enjoy the summer! 

Eigenschappen
Horeca voorziening aanwezig
Toezicht
Gratis parkeren
Gratis WiFi bij bezoek

Wanneer

Dagelijks 12:00 - 18:00 uur

Zie voor de juiste openingstijden; funbeach.nl

Contact en locatie

Fun Beach Event & Leisurepark
Velkenskamp 1
6097 NN
Panheel
Ook op deze locatie