Fun & Entertainment Center

Meisje en vrouw zijn aan het lasergamen bij Fun & Entertainment Center
Moeder en kinderen genieten van frietjes op het terras van het FEC Sevenum
Gezin is aan het juichen na een goede worp tijdens het bowlen bij het FEC Sevenum
Meisjes kiezen heerlijke macarons uit bij het ABC Restaurant in Sevenum
Het ABC Restaurant in Sevenum

Speeltuin

Electronic Fun

Kinderfeestjes

Vanwege een brand bij het Fun & Entertainment Center op zaterdag 5 november 2022 is het FEC gesloten tot nader bericht. Vanaf 8 februari 2023 is het ABC Restaurant weer geopend!

FEC Sevenum, oftewel Fun & Entertainment Center ligt in de directe omgeving van Venlo/Roermond en is de plek waar je terecht kan voor een enorme dosis plezier. De allerkleinste of grootste durfallen en lekkerbekken worden hier verrast en in de watten gelegd. En op warme dagen? Dan zetten wij lekker de airco aan!

Heropbouw Fun & Entertainment Center

Er wordt druk gewerkt aan de wederopbouw van het Fun & Entertainment Center na de grote brand van eind 2022. Inmiddels is bekend dat medio juli 2023 het lasergamen, de bowling, de bar en het terras weer heropend zullen worden en dat het minigolfen volgt in het najaar van 2023. Zodra er meer informatie bekend is dan vind je dat hier en op de website van het FEC Sevenum.

ABC restaurant

Als einde van jouw gezellige dag, kun je dineren bij ABC, het is meer dan eten alleen, het is een ware beleving! Want wanneer je hier binnenwandelt waan je jezelf direct op vakantie. Alsof je door een gezellig dorpje struint en met jouw familie of vrienden twijfelt waar te gaan eten. Er zijn elf restaurants met ieder een eigen specialiteit, sfeer en keur aan heerlijke gerechten. Laat jezelf twee of drie uur culinair verwennen door de gepassioneerde koks van de gevarieerde restaurants.

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: 09:30 - 23:00
maandag: 09:30 - 14:00
dinsdag: 09:30 - 14:00
woensdag: 09:30 - 22:00
donderdag: 09:30 - 22:00
vrijdag: 09:30 - 23:00
zaterdag: 09:30 - 23:00

Ook op deze locatie

 
Restaurant