Speeltuin

Electronic Fun

Kinderfeestjes

Fun & Entertainment Center

Vanwege een brand bij het Fun & Entertainment Center op zaterdag 5 november 2022 is het FEC gesloten tot nader bericht.

FEC Sevenum, oftewel Fun & Entertainment Center ligt in de directe omgeving van Venlo/Roermond en is de plek waar je terecht kan voor een enorme dosis plezier. De allerkleinste of grootste durfallen en lekkerbekken worden hier verrast en in de watten gelegd. En op warme dagen? Dan zetten wij lekker de airco aan!

Mattel Play! Sevenum

Bij Mattel Play! Sevenum staat samen spelen, leren en ontdekken centraal. Laat kinderen kennis maken met hun favoriete TV-helden. Het is de ideale wereld om samen te spelen, knutselen en te ontdekken samen je kind! Alles is gericht op leren met plezier en het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Mattel Play! stimuleert de creativiteit en verbeelding van jong en oud.

The Portal

The Portal is speciaal ontwikkeld voor tieners en jongvolwassenen. Gamen is wereldwijd een zeer geliefde hobby die alleen maar blijft groeien. Bij Fun & Entertainment Center Sevenum kregen ze daardoor het idee om de gamewereld te laten samensmelten met de echte wereld. The Portal is spannend waardoor je als ‘speler’ geconcentreerd en alert bent. Je wilt steeds een hoger niveau halen, sneller zijn, je zoekt naar de beste oplossingen en jouw creatieve kant wordt daardoor aangesproken.

ABC restaurant

Als einde van jouw gezellige dag, kun je dineren bij ABC, het is meer dan eten alleen, het is een ware beleving! Want wanneer je hier binnenwandelt waan je jezelf direct op vakantie. Alsof je door een gezellig dorpje struint en met jouw familie of vrienden twijfelt waar te gaan eten. Er zijn elf restaurants met ieder een eigen specialiteit, sfeer en keur aan heerlijke gerechten. Laat jezelf twee of drie uur culinair verwennen door de gepassioneerde koks van de gevarieerde restaurants.

Wanneer

zondag: 09:30 - 23:00
maandag: 09:30 - 14:00
dinsdag: 09:30 - 14:00
woensdag: 09:30 - 22:00
donderdag: 09:30 - 22:00
vrijdag: 09:30 - 23:00
zaterdag: 09:30 - 23:00

Contact en locatie

Fun & Entertainment Center
Midden Peelweg 7
5975 MZ
Sevenum
Ook op deze locatie