Dagarrangement

High Tea

High Tea - 't Inj Limburg Card

KORTING LIMBURGCARD: 10% korting op een huisgemaakte High Tea bij B&B 't Inj op vertoon van de Limburg Card.

High Tea 't Inj Limburg Card

De tafel wordt voor je gedekt in de ontbijtzaal van het B&B. In de zomer kan je ook gebruik maken van het terras. Zij serveren diverse soorten thee en koffie. Geniet van vele hartige en zoete lekkernijen. Natuurlijk zullen de traditionele scones met eigen gemaakte aardbeien, frambozen en perenjam en zelfgemaakte clotted cream niet ontbreken. De hartige hapjes zijn onder andere sandwiches met zalm en kip, bruschetta, quiche, gevulde wrap en een spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum. Alle hartige hapjes worden geserveerd op een etagère.

Na de eerste ronde serveren zij als tweede ronde een etagère met zoete lekkernijen. Als zoete lekkernij serveren ze diverse muffins en gebakjes en zelfgemaakte peperkoek met citroen topping. Alles wordt huisgemaakt. Ze gebruiken zo veel mogelijk producten uit eigen tuin. Heb je liever soep vooraf, of wil je graag een smoothie bij de High Tea? Geef dit bij de reservering aan dan kunnen zij dat voor je regelen.

Met de High Tea kunnen zij rekening houden met eventuele allergieën of een speciaal dieet. Je dient dit wel op tijd kenbaar te maken zodat zij er tijdig rekening mee kunnen houden. Bij een allergie kunnen zij speciale hartige en zoete lekkernijen serveren.

Voorwaarden: Niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen. Graag vooraf reserveren bij B&B 't Inj.

Wanneer

Op aanvraag.

Contact en locatie

Bed en Breakfast 't Inj
Beurik 16
6085 AD
Horn
Ook op deze locatie
 
Bed and Breakfast