Huttopia de Meinweg - Limburg Card

Huttopia de Meinweg
Meinweg 7
6075 NA
Herkenbosch
Huttopia de Meinweg
icon/category/overnachten

Verblijfsarrangement

KORTING LIMBURGCARD: 10% korting op de accommodaties / staanplaatsen + gratis CampingCard Huttopia de Meinweg op vertoon van de Limburg Card. 

Huttopia De Meinweg

Kies voor een ontspannen verblijf in het prachtige Limburg, bij Huttopia De Meinweg. Midden in het gelijknamige Nationaal Park ontvangt de camping jou op een ongerept natuurterrein met twee heerlijk verwarmde zwembaden. De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het zuiden van Nederland.

Bij Huttopia De Meinweg kun je genieten op het terras van het restaurant, in het zwembad of tijdens een spelletje petanque met vrienden. De ideale plek om te ontspannen na een drukke dag met bezienswaardigheden.

Het café-restaurant, de bar en het mooie terras op het zuiden wachten op je om iets te drinken, te genieten van een goede zelfgemaakte pizza of een aperitief terwijl de kinderen spelen in de speeltuin naast de deur.

Limburg Card korting

Op vertoon van de Limburg Card ontvang je 10% korting op je accommodatie/staanplaats (tijdens het laagseizoen). Verder krijgen klanten op vertoon van de Limburg Card ook de Huttopia Camping Card gratis aangeboden bij de campings. Wil je ook in het bezit komen van een Limburg Card om te kunnen profiteren van deze korting? Bestel vandaag nog jouw eigen Limburg Card.

Praktische informatie

Huttopia de Meinweg - Limburg Card

Huttopia de Meinweg
Meinweg 7
6075 NA
Herkenbosch