icon/category/overnachten

Verblijfsarrangement

Gezellig voor de camper bij camping Huttopia de Meinweg
Relaxen voor de tent bij Huttopia de Meinweg
De glamptent van Huttopia de Meinweg
Zonsondergang bij het meer
Op het terras bij camping Huttopia de Meinweg

Huttopia de Meinweg - Limburg Card (jul/aug)

KORTING LIMBURGCARD: Ontvang 5% korting in juli en augustus op je accommodatie of staanplaats + gratis CampingCard van Huttopia de Meinweg op vertoon van de Limburg Card. 

Huttopia De Meinweg

Kies voor een ontspannen verblijf in het prachtige Limburg, bij Huttopia De Meinweg. Midden in het gelijknamige Nationaal Park ontvangt de camping jou op een ongerept natuurterrein met twee heerlijk verwarmde zwembaden. De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het zuiden van Nederland.

Bij Huttopia De Meinweg kun je genieten op het terras van het restaurant, in het zwembad of tijdens een spelletje petanque met vrienden. De ideale plek om te ontspannen na een drukke dag met bezienswaardigheden.

Het café-restaurant, de bar en het mooie terras op het zuiden wachten op je om iets te drinken, te genieten van een goede zelfgemaakte pizza of een aperitief terwijl de kinderen spelen in de speeltuin naast de deur.

Limburg Card korting

In de maanden juli en augustus krijg je op vertoon van de Limburg Card 5% korting op je accommodatie/staanplaats. Ook ontvang je een gratis CampingCard van Huttopia de Meinweg. Wil je ook in het bezit komen van een Limburg Card om te kunnen profiteren van deze korting? Bestel vandaag nog jouw eigen Limburg Card.

Contact en locatie

Huttopia de Meinweg
Meinweg 7
6075 NA
Herkenbosch