Interactieve Kunstroutes Peel en Maas

Kunst Tajiri Baarlo

Wandelroute

In de gemeente Peel en Maas staan ontzettend veel kunstwerken in de openbare ruimte. Vaak loop je dit soort kunstwerken gedachteloos voorbij. 

Kunstwerken in de gemeente Peel en Maas

Niet veel mensen kennen de achtergrond van de kunstwerken in de gemeente Peel en Maas. Deze kunstwerken vertellen naast hun eigen verhaal, soms een verhaal dat parallel loopt met de ontwikkeling van de gemeente. 
Om de achtergrond van deze kunstwerken onder de aandacht te brengen heeft de werkgroep Kunstroute Peel en Maas heeft deze in kaart gebracht aan de hand van een aantal audiotours. 

Kunstroute Peel en Maas

De Kunstroute Peel en Maas geeft de inwoners en bezoekers van Peel en Maas de mogelijkheid om de diverse kunstobjecten in de openbare ruimte die de gemeente rijk is te gaan ontdekken en zodoende de verhalen opnieuw te beleven die de regio haar eigen gezicht geven. De kunstroute is opgesplitst in 5 deelroutes, die elk afzonderlijk of in een zelf te kiezen combinatie bekeken kunnen worden. 

IZI Travel App

Deze interactieve route is helemaal gratis te downloaden via de IZI Travel App. Bekijk hier de instructies voor het downloaden en gebruiken van deze app.

Eigenschappen
Route: 5-10 km.
Route: 10-20 km.
Route: 20-25 km.
Route: 25-35 km.
Knooppuntenroute

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
0,30km
Brasserie / Lunchroom
 
0,30km
Brasserie / Lunchroom
 
 
8,07km
Brasserie / Lunchroom
 
8,11km
Terras
 
8,17km
Restaurant
 
8,54km
Brasserie / Lunchroom