Limburgse Asperges Aldenghoor
Terras kasteel Aldenghoor
Kasteel Aldenghoor Haelen

Kasteel Aldenghoor Asperge Arrangement

Ontdek het witte goud in Limburg: Ben je op zoek naar een echt speciale plek om te overnachten? Dan zit je goed bij Kasteel Aldenghoor. Midden in hét asperge-gebied van Nederland ontdek je deze speciale groente op zijn allerbest.

Kasteel Aldenghoor

Overnachten in een kasteel. Het kan bij Aldenghoor in Haelen. Kasteel Aldenghoor is geheel door grachten omgeven. Het hoofdgebouw dateert uit de zeventiende eeuw en is voorzien van een vijftiende-eeuwse toren. Dit maakt het een bijzondere locatie om te overnachten. Om het verblijf nog specialer te maken, kun je bij Aldenghoor kiezen voor een heus asperge arrangement. 

Als je van plan bent om de omgeving te voet te gaan verkennen, zit je bij Aldenghoor ook goed. Er liggen namelijk ook een aantal fijne wandelroutes voor je klaar. Verder krijg je bij het uitchecken nog eens 500 gr asperges in traditionele doek gebonden met recept mee naar huis. Zo kun je thuis nog eens nagenieten van het witte goud.

Het Asperge Arrangement van Aldenghoor

Op deze bijzondere locatie wordt je goed verzorgd. Bij aankomst wordt je allereerst ontvangen met een kopje koffie en een heerlijk stuk Limburgse vlaai. Het asperge arrangement bestaat verder uit:

  • 2x Overnachting;
  • 2x Ontbijt;
  • 2x 3 gangen asperge diner;
  • 2x 3 gangen diner van de chef;
  • 1x Limburg Card.


Prijs

€  349.00 voor 2 personen

 

 

Contact en locatie

Kasteel Aldenghoor
Kasteellaan 11
6081 AN
HAELEN