Landrover Dream Holiday
Kamperen in een Landrover
Kamperen in een Landrover defender crew cab
Landrover Defender Crew Cab 130

Landrover Dream Holiday

Op avontuur in een unieke Landrover Defender 130 Crew Cab. Deze wagens zijn compleet uitgerust om de ultieme outdoor kampeer experience te beleven! On the road en van de gebaande paden af in Limburg, Nederland of Europa. Ervaar het gevoel van ultieme vrijheid en het echte buitengeluk...

Tijd voor avontuur in je leven!  

Doordat je agenda vaak helemaal vol staat gepland is er weinig ruimte om avontuurlijk te dromen en van de gebaande paden af te gaan. Landrover Dream Holiday zorgt ervoor dat alle ingrediënten aanwezig zijn om jouw droom waar te maken!  

Door een vakantie met een echte Defender te boeken bij Landrover Dream Holiday is het realiseren van jullie droom ineens echt binnen handbereik. Tijdens deze bijzondere vakantie bepalen jullie zelf hoever jullie dat avontuur willen opzoeken en welke speciale herinneringen jullie willen maken. 

If you never go, you’ll never know.  

Iedere iconische Defender is uitgerust met 2 Eezi Awn daktenten, een 270 graden Quick Pitch luifel, Quick Pitch buitenkeuken en een super complete outdoor uitrusting inclusief toilet, heerlijke bedden, bedlinnen, BBQ & hangmat. Echt aan alles is gedacht om volledig zelfstandig in de natuur te verblijven. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een paddle board of een fietsendrager te huren. Landrover Dream Holiday verhuurt auto’s met outdoor beleving. 

Natuurlijk kun je zelf jullie reis uitstippelen. Als je nog niet zo bedreven bent helpt het team je graag op weg. Daarom zijn zij gestart met de ontwikkeling van Inspiratie en Roadbooks zodat jullie vanaf het eerste moment echt ontspannen van de gebaande paden afkunnen. Wil je hier meer over weten dan informeren zij je graag. Bekijk hier het aanbod van Landrovers