icon/category/overnachten

Verblijfsarrangement

Vakantiehuis de Legkip
Uitzicht
Keuken
Woonkamer
Bed
Terras

Met de Kippen op Stok - Asperge Arrangement

Het witte goud ontdek je vlakbij Roermond. Midden in een landelijke omgeving tussen de aspergevelden liggen de vakantiehuizen van 'Met De Kippen Op Stok'. Een plek in de buitenlucht waar je nog even teruggaat naar de stilte van het platteland.

Vakantiehuis Met de Kippen op Stok

Een plek waar rust, vrijheid en gewoon puur genieten de boventoon voeren. Een plek in een oase van groen. Ver weg, maar eigenlijk overal dichtbij. Ontdek het witte goud op deze bijzondere locatie in Limburg. Op het platteland, letterlijk tussen de kippen en de koeien, beleef je de Limburgse asperges het allerbeste.

''Wij delen graag onze lievelingsplek met jou. Op ons boerenperceel aan de rand van een authentiek dorpje, liggen 4 volledig ingerichte vakantiehuisjes. Oftewel kippenhokken, zoals de geschiedenis vertelt. De kippenhokken hebben elk hun eigen karakter, maar één ding hebben ze gemeen: gelegen midden in de wei. Word wakker tussen de grazende koeien, pluk vers fruit uit de fruitboomgaard of geniet van een mooie wandeling in de Leudal omgeving.
Buitengewoon samen genieten. Gezellig met z’n tweeën, met vrienden of met de hele familie.''

Truus & Leo - Met de Kippen op Stok.

Het Asperge Arrangement

  • 2x overnachten (vrij-zo met late uitcheck);
  • 3x Overnachting (lang weekend, vrij-ma);
  • 4x Overnachting (midweek, ma-vrij);
  • 1x Limburg Card.

Contact en locatie

Met de Kippen op Stok
Reijndersstraat 9
6095 NJ
Baexem