Tegenover de Prins Bernhardmolen in het heuvelachtige landschap van midden Limburg runnen Bas en Karin van Bommel (broer en zus) Oetsjpanning 'de Meuleberg' een restaurant met een mooi terras.
Geniet van heerlijke streekproducten uit eigen keuken. Ze proberen de grondstoffen zoveel mogelijk te kopen bij eigen boeren uit de streek en zijn dus altijd vers en seizoensgebonden. Deze gerechten smaken heerlijk bij een vers getapt Gulpener biertje.
De Gulpener Bierbrouwerij: een bewuste keuze voor duurzaamheid, smaak en topkwaliteit. In juni 2001 publiceerden de bierbrouwerij een Ambitiestatement "Verbond met de Natuur". Daarin geven zij als werknemers van de Gulpener Bierbrouwerij aan dat duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een leidend beginsel is voor het handelen van de brouwerij met als doelstelling de lekkerste bieren te brouwen.
Bas bakt de lekkerste vlaaien in eigen keuken. Deze zijn al of niet voorzien van een toef slagroom en smaken heerlijk bij een kop koffie of cappuccino. Koffie met vlaai zijn in het restaurant altijd vers. Van appelvlaai tot Spaanse vlaai, puddingkruimel, aardbeien, kruisbessen, appelcitroen, pruimenvlaai met slagroom en schuim, je kan het zo gek niet bedenken of Bas bakt 't !
Nieuw is het Italiaans schepijs, waarvan ze ook heerlijke coupes serveren op het terras, maar ook voor een bolletje ijs op een hoorntje of in een bakje!
Ook als start of eindpunt van je wandeling, toer- of fietstocht kan je aan Oetsjpanning de Meuleberg denken. Ze liggen aan knooppunt 67 van het fietsknopen netwerk. Een wandeltocht is ook makkelijk te maken met behulp van de wandelknopen, een overzichtsbord biedt je vele mogelijkheden om zelf je route samen te stellen. Je vindt dit bord bij hier.