Outdoor game: One Hundred

One Hundred
Reserveringsadres: Markt 17
6041 EL
Roermond
icon/functioneel/groepen

Actief / sportief groepsarrangement

Binnen 100 minuten exact 100 punten scoren. Dat is het doel van dit spannende interactieve groepsspel. Je gaat samen met een team van 5 à 6 personen op pad, gewapend met alleen je mobiele telefoon als hulpmiddel.

Ontdek de omgeving op je telefoon

Via een speciale app op je telefoon krijg je een kaart van de mooie binnenstad van Roermond te zien. Verspreid op deze kaart staan gemarkeerde vlaggetjes. Deze vlaggetjes zijn cruciaal om punten te verdienen. Elk vlaggetje bevat een leuke en originele vraag of een raadsel dat je samen met je team moet oplossen. 

Plus- en minpunten

Het aantal punten dat je kunt verdienen hangt af van de moeilijkheidsgraad van de vraag of het raadsel. Hoe meer punten je kunt scoren, hoe uitdagender de opdracht. Het doel is om uiteindelijk precies op 100 punten uit te komen. Wees echter voorzichtig, want sommige vlaggetjes kunnen je minpunten opleveren. Je moet als team dus ook tactisch denken.

Booby traps

De meest directe route is niet altijd de beste, want onderweg kun je booby traps tegenkomen. Waar? Dat kun je niet zien want ze zijn niet gemarkeerd op de kaart.  Loop je tegen een booby trap aan, dan krijg je minpunten.  
Op de kaart kun je zien waar de andere teams zich bevinden en hun score live volgen.

Let the game begin!

Test met vrienden, familie of collega’s jullie kennis, kraak raadsels en geniet ondertussen van de mooie binnenstad van Roermond. Zorg ervoor dat jouw groepje als eerste de magische 100 punten bereikt en word de winnaar van dit superleuke en spannende interactieve groepsspel.

Prijs:
€ 18,50 per persoon

Inclusief:
•    Korte uitleg
•    Inlogcode speciale app

Exclusief:
•    Administratiekosten € 16,50 per boeking

Bijzonderheden:
•    Duur 100 minuten
•    Minimaal 8, maximaal 200 personen
•    Elk team moet zelf zorgen voor één mobiele telefoon met internet verbinding
•    In de winterperiode (1 november t/m 31 maart) gelden andere speeltijden
•    Dit programma is niet geschikt als kinderactiviteit
•    Bij last minute boekingen (binnen 7 werkdagen) worden dubbele administratiekosten in rekening gebracht

Overige speellocaties
Dit spel is ook mogelijk in Thorn, Stevensweert en Buggenum. Neem contact op voor meer informatie over deze speellocaties.

Offerte aanvragen