Parkhoeve de Middelt Boerengolf en Solexverhuur

Hoeve de Middelt Boerengolf en Solexverhuur
Ondersteweg 8
5995 PS
KESSEL

Outdoor en Survival

Met een prachtige ligging langs de Maas een ideale locatie. Actieve uitjes op de boerderij, met Boerengolf, tandem- en solextochten, Boerenspellen en Boerenzeskamp, handboogschieten, schilderworkshops, GPS-tochten en Bubble voetbal.

Ben je op zoek naar een compleet dagje uit? Alle activiteiten zijn te combineren met een Boerenlunch en koffie en Limburgse vlaai die ze serveren op het boerderijterras of in de sfeervolle Boerenschuur. Een goed verzorgde all-in BBQ of een rondvaart met de Pannenkoekenboot zorgen voor een smakelijke afsluiting. Zakelijke gasten kunnen hun activiteit combineren met een vergadering in hun vergaderhoeve.

Een verrassende tocht door Limburg op oldtimer solexen, langs Maasoevers en door uitgestrekte bossen met onderweg gezellige terrasjes. De uitdagende tandem fotopuzzeltocht is een leuke groepsactiviteit. Boerengolf speel je langs het water, met als speelveld een weiland met koeien en net als de Boerenspellen geschikt voor jong en oud
Daag je collega’s, vrienden, familie uit en kom bij ons vertoeven. De mogelijkheden zijn legio en worden naar wens aangepast.