Electronic Fun

The Portan Action House
Portal Action House
Portal Action House

The Portal Action House

FEC Sevenum, oftewel Fun Entertainment Center ligt in de directe omgeving van Venlo/Roermond en is de plek waar je terecht kan voor een enorme dosis plezier. The Portal Action House is speciaal ontwikkeld voor tieners en jongvolwassenen. Gamen is wereldwijd een zeer geliefde hobby die alleen maar blijft groeien. En op warme dagen? Dan zetten wij lekker de airco aan!

The Portal is speciaal ontwikkeld voor tieners en jongvolwassenen. Gamen is wereldwijd een zeer geliefde hobby die alleen maar blijft groeien. Bij Fun Entertainment Center Sevenum kregen ze daardoor het idee om de gamewereld te laten samensmelten met de echte wereld.

The Portal is spannend waardoor je als ‘speler’ geconcentreerd en alert bent. Je wilt steeds een hoger niveau halen, sneller zijn, je zoekt naar de beste oplossingen en jouw creatieve kant wordt daardoor aangesproken. Je kunt volledig opgaan in het spel wat je hoofd heerlijk leeg maakt. Je bent bovendien ook nog eens super sportief en sociaal bezig, want je zult heus weleens een beetje hulp nodig hebben. Het ideale uitje voor iedere sportieve durfal! 

Je bevindt je in het huis van de familie Johnson. Maar er is iets raars aan de hand. Het huis ziet er al jaren verlaten uit. De slaapkamers van de kinderen vertellen jou dat ze erg van gamen hielden.

Wat blijkt? Amy, Max en Landon hadden contact met Prinses Reya uit de virtuele wereld. Ze is in gevaar! Toen Amy, Max en Landon haar wilden helpen zijn ze zelf aangevallen door de E’s (evils) uit het bitversum. Naast prinses Reya hebben nu ook de Johnson kinderen gekidnapt en langzaam verandert hun huis in pixels. Maar jij kunt ze redden!

De E’s bestaan uit Browzer, Monsteroid en Shredbull. Elk van deze E’s heeft zijn eigen sterktes en zwaktes en het is aan jou om ze te verslaan. Stap in de Portal en betreed hun wereld. In de drie levels heb jij de kans om jouw trucs op de freerunningbaan, de trampolines en de pumptrack te laten zien en zo de E’s te verslaan. 

Wanneer

zondag: 12:00 - 21:00
maandag: 12:00 - 21:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 12:00 - 21:00
donderdag: 12:00 - 21:00
vrijdag: 12:00 - 21:00
zaterdag: 12:00 - 21:00

Contact en locatie

The Portal Action House
Middenpeelweg 7
5975 MZ
Sevenum
Ook op deze locatie