Electronic Fun

The Portal Lasergame
The Portal Lasergame
Lasergame ruimte
Lasergame bus
Lasergame Lab

The Portal Lasergame

Wegens brand in het Fun & Entertainment Center in Sevenum, waar the Portal Lasergame onderdeel van is, is the Portal Lasergame tot nader bericht gesloten.
 

Lasergamen in Sevenum: The Portal Lasergame

The Portal Lasergame

The Portal Lasergame ligt in de directe omgeving van Venlo/Roermond en is de plek waar je geweldig kunt Lasergamen. Ga in de arena van The Portal Lasergame de strijd aan met de ultieme bad guy. De evil Dr. Racoxx heeft hier zijn lab gevestigd. Aan jou de taak om een stokje voor zijn snode plannen te steken. In Level XX ga je met een lasergun in de aanslag de missie aan. Tijd om de eindbaas van deze real life game te verslaan! The Portal Lasergame is geschikt vanaf acht jaar. En op warme dagen? Dan zetten wij lekker de airco aan! Lekker COOL.

Combideals

Combineer de felle heats van het lasergamen met andere activiteiten. Je hebt keuze uit drie deals. Tip: boek vooraf.
• Lasergame & ABC Restaurant Sevenum. Speel één heat en schuif daarna in het ABC Restaurant Sevenum aan voor een uitgebreide maaltijd - en om jullie overwinning te vieren natuurlijk.
• Lasergame & The Portal Action House. Met deze deal krijg je naast korting op het lasergamen toegang tot indoor gameparadijs The Portal Sevenum. Hier staan je nog drie spannende levels te wachten, vol jumps en freerunning.
• 3 heats voor € 19,50. Waarom settelen voor één heat als je er meerdere kunt beleven? Boek er drie in één keer en geniet driedubbel voor minder geld. No way dat Dr. Racoxx het van je gaat winnen!
Versla jij de bad guy in de arena? The Portal Lasergame leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 14,50 p.p.).  The Portal Lasergame is geschikt vanaf 8 jaar.

Wanneer

zondag: 14:00 - 19:00
maandag: 14:00 - 22:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 14:00 - 22:00
donderdag: 14:00 - 22:00
vrijdag: 14:00 - 22:00
zaterdag: 14:00 - 22:00

Contact en locatie

The Portal Lasergame
Middenpeelweg 7
5975 MZ
Sevenum
Ook op deze locatie