Proeflokaal De Brouwschuur

Het pand van de Brouwschuur in de schemering
De Brouwketels van de Brouwschuur
Het zonnetje schijnt op het terras van de Brouwschuur
Groepsrondleiding tussen de brouwketels
Gasten proeven al het lekkers in het proeflokaal van de Brouwschuur

Proeflokaal

In korte tijd is Proeflokaal de Brouwschuur uitgegroeid van een lokale drinkgelegenheid tot een bekend proeflokaal in Nederland!

De ligging van de Brouwschuur is centraal in Weert. Op loopafstand van het station Weert en ongeveer 10 minuten rijden vanaf de A2. Als je het café bezoekt proef je gelijk de Limburgse gastvrijheid. Het pand heeft zowel van buiten als van binnen een industriële gezellige uitstraling. Binnen aan de 2 bars worden een 100-tal bieren geschonken die enkel gebrouwen worden in de Weerter Stadsbrouwerij. Het assortiment is zeer variërend en wisselend. Vanuit het proeflokaal heb je een mooi zicht op de brouwerij en dat geeft een extra dimensie. Ook kan je buiten op het terras heerlijk genieten van het gerstenat!

Rondleidingen en proeverijen in de Brouwschuur

Tevens kan je bij De Brouwschuur terecht voor proeverijen en rondleidingen. Bij een proeverij krijg je eerst een welkomstdrankje (natuurlijk een biertje uit de selectie). Hierna krijg je vier zorgvuldig uitgekozen bieren en de uitleg die er bij hoort. Als je ook de rondleiding hebt geboekt loop je met dit biertje de brouwerij in en krijg je tekst en uitleg over het pand, de brouwerij en het brouwproces.  Reserveren kan via proeflokaal@debrouwschuur.nl of telefonisch 06-19442490. 

Tot ziens in De Brouwschuur!

Praktische informatie

Proeflokaal De Brouwschuur

De Brouwschuur
Parallelweg 143
6001 HM
Weert
zondag: 13:00 - 22:00
maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: 13:00 - 23:00
vrijdag: 13:00 - 23:00
zaterdag: 13:00 - 23:00


Op afspraak ook andere tijden geopend.