Rondvaarten: Rederij Cascade

Rondvaarten: Rederij Cascade
Havenstraat 22
6051 CS
Maasbracht

Rondvaart

Rederij Cascade Maasbracht

De rederij is gevestigd aan de Cruise Terminal in Maasbracht, direct aan de havenboulevard. De schepen ‘Maaslakei’ en ‘Stadt Wessem’ vertrekken ook regelmatig vanuit Maasbracht, Wessem en Thorn voor een boottocht of rondvaart over de Maas en de Maasplassen in Limburg. Denk hierbij aan een lijndienst tussen de historische maasstadjes, een boottocht met sluispassage of een mini-cruise richting de drijvende huisjes van Oolderhuuske in Roermond. Tijdens de Dinner Cruise en Captain’s Brunch proef je onze ‘Limburgse roots’ terug in de voortreffelijke gerechten.

Rederij Cascade is een toonaangevend rondvaartbedrijf met een centrale ligging in Limburg, gratis parkeergelegenheid vlakbij de steigers en een volledig rolstoeltoegankelijke vloot. Bovendien biedt de rederij met haar eigentijdse interieurs aan boord het grootste aanbod voor de Maasplassen.

Maaspareltocht

Ontdek de zuidelijke Maasplassen en Grensmaas tijdens deze 2 uur durende rondvaart met een van onze schepen. We varen door de haven van Maasbracht die zich mag rekenen tot de grootste binnenvaarthavens van Europa. 

Van april t/m oktober verschillende afvaarten vanuit Thorn. Boek je ticket online of in de VVV winkel in Thorn.

Ook op deze locatie

 
Congres- en vergaderaccommodatie
 
Partylocatie of zaalverhuur
 
Bedrijven met groepsuitjes