Terras De Boshut

Brasserie De Boshut
Meinweg 2
6075 NA
Herkenbosch
buitenterras
buitenterras
buitenterras

Terras

Direct gelegen aan de rand van Nationaal park de Meinweg ligt 'Bezoekerscentrum De Boshut Eten & Drinken'.

Dé plek om te genieten van rust, eten en drinken. In de sfeervolle brasserie kan je in een ongedwongen ambiance een kopje koffie met Limburgse vlaai of een heerlijke maaltijd nuttigen. Of je nu met 2 personen bent of met een hele groep, de robuuste setting van De Boshut laat het toe om een gezellige tussenstop te maken voor iedereen. De Boshut is de ideale plek waar je kunt loungen en genieten van het uitzicht. Bij minder goed weer kun je binnen in de brasserie plaatsnemen. De menukaart biedt vele gerechten en snacks.

Het verrassende landschap van de Meinweg loopt tot aan de voordeur, diverse fiets- en wandelroutes leiden je langs dit in het oog vallende pand. De architectuur van het imposante gebouw legt een stukje historie bloot van het Meinweg gebied. De opstaande punt laat een oude cultuur zien die tot op heden bekendheid geeft aan het Natuurgebied, het plaggen van de Heidevelden. Omgeven met ruige speeltoestellen op steenworp afstand van het terras. Ook in het speelbos kunnen kinderen zich helemaal uitleven.

De vele onderdelen bieden spanning voor iedere leeftijdscategorie. Van de waterpomp tot het uitgebreide klimbos. Ideaal om een middag goed te vertoeven met de kids of om uit te rusten na een lange wandeling. Vanaf hier starten ook verschillende (educatieve) wandelroutes, hiervoor kan je terecht bij de infobalie in het bezoekerscentrum voor al je vragen over de vele activiteiten, wandel- en fietspaden, menroutes of de start van je excursie over het Nationaal Park De Meinweg.

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: 10:00 - 20:00
maandag: 10:00 - 20:00
dinsdag: 10:00 - 20:00
woensdag: 10:00 - 20:00
donderdag: 10:00 - 20:00
vrijdag: 10:00 - 20:00
zaterdag: 10:00 - 20:00

Toelichting: De keuken is geopend vanaf 12.00 uur.
Alle vakanties* dagelijks geopend vanaf 10.00 uur
* Kerstavond en oudejaarsavond 31 december gesloten vanaf 17.00 uur
* 1e Kerstdag 25 december gesloten.

Eigenschappen
Oplaadmogelijkheid elektrische fiets
Gratis WiFi bij bezoek

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
6,04km
Fietsroute
 
8,23km
Fietsroute