Vakantieverblijf Eind 6

Vergaderen in Limburg

Congres- en vergaderaccommodatie

Vakantieverblijf Eind 6 is een luxe groepsaccommodatie voor families, vrienden en zakelijke groepen. Vier hier je vakantie of vergader in een natuurlijke, inspirerende omgeving vlakbij Roermond met uitzicht op de Maas.

In het pittoreske dorpje Asselt (Swalmen) vlakbij Roermond, ligt het bijzonder fraaie Vakantieverblijf Eind 6 met uitzicht op de Asseltse plassen en de Maas. Deze groepsaccommodatie is ook geschikt voor vergaderingen of meerdaagse bijeenkomsten en heisessies in een inspirerende, natuurlijke omgeving met 8 tot 24 personen. Parkeren is op eigen terrein. Voor overnachtingen zijn er 8 slaapkamers en 4 badkamers beschikbaar, waarvan één slaapkamer met eigen badkamer op de begane grond.

Natuurlijk beschikt de accommodatie over alle gemakken, die je voor een groot gezelschap kunt verwachten. Er is een grote vergadertafel, die ruimte biedt aan 20 mensen, een losse hogere tafel voor 8 mensen. Aan de andere zijde van het pand is een ruimte lounge, eeen gezellige bar met eigen biertap en houtkachel. Er is gratis wifi en een Sonos systeem voor eigen films, presentaties of muziek. Desgewenst is er een projectiescherm en beamer. Buiten beschikken de gasten over een eigen terras rondom het pand met ruime zitgelegenheid, zowel samen als afzonderlijk en met uitzicht op de prachtige bloementuin, de Asseltse plassen en de Maas. In de wei achter het pand kunnen gasten zich even terugtrekken, een balletje trappen of volleyballen, of een ommetje maken. Kortom: voldoende formele en informele ruimte voor het gehele gezelschap of subgroepen.

Wij werken samen met professionele cateraars en koks, die rekening houden met specifieke dieetwensen en werken met natuurlijke ingrediënten en materialen. Deze kunnen maaltijden bezorgen (eenvoudig of luxe), ter plaatse voor je koken in de professionele keuken of buiten een BBQ verzorgen. Er zijn twee prima restaurants op loopafstand. Op aanvraag kan je onder begeleiding in een sloep naar hartje Roermond en naar andere restaurants aan het water worden gebracht.

Praktische informatie

Vakantieverblijf Eind 6

Vergaderlocatie Roermond e.o.: Vakantieverblijf Eind 6
Eind 6
6071 PC
Swalmen

Ook op deze locatie

 
Groepsaccommodatie