Vergaderen in Limburg

Congres- en vergaderaccommodatie

Vergader en Congreslocatie: Beachclub Degreez

Vergader en Congreslocatie , Beachclub Degreez ligt op een unieke locatie tussen Weert en Roermond en op 3 minuten afstand van de aansluiting met de A2. Bij Beachclub Degreez kunt u terecht voor de organisatie van bedrijfsevents, privebijeenkomsten geheel naar eigen wens.

Een spetterend personeelsfeest, een dynamische vergadering, een sfeervol kerstfeest, een onvergetelijk jubileumfeest, een exclusieve nieuwjaarsborrel of een inspirerend seminar: Beachclub Degreez faciliteert het. De ruime ervaring, het organisatietalent en het professionele team van Beachclub Degreez ontzorgen u, zodat u optimaal kunt genieten van uw event.

Netwerken in mediterraanse sferen, met uitzicht over het water. Sfeervol en verrassend. Inspirerend en veelzijdig. Geschikt voor ieder zakelijk evenement. En dat midden in Limburg.

Wanneer u Beachclub Degreez, gelegen aan het heldere water, midden in het prachtig witte zand ziet liggen, zult u verrast zijn door de unieke en prachtige uitstraling van dé eventlocatie in Midden Limburg. Door het gebruik van natuurlijke materialen in mediterrane sfeer is deze locatie in het prachtige landschap uniek. Bij Beachclub Degreez kunt u terecht voor de organisatie van uw bedrijfsevent en privébijeenkomst geheel naar uw eigen wens, door ons verzorgd. En dit alles in combinatie met alle mogelijkheden dat Fun Beach Event & Leisurepark u te bieden heeft.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, het team van Beachclub Degreez hoort het graag. Beachclub Degreez is bereikbaar via info@degreez.nl en via 0475-579089. De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheid Beachclub Degreez aan u te presenteren.

Eigenschappen
Ligging aan het water
Horeca voorziening aanwezig
Ligging in de natuur
Gratis WiFi bij bezoek
Buitenterras overdekt
Buitenterras onoverdekt

Contact en locatie

Eventlocatie Beachclub Degreez
Velkenskamp 1
6097 NN
Panheel
Ook op deze locatie
 
Partylocatie of zaalverhuur

Wanneer

Altijd open
Toelichting: 365 dagen per jaar op reservering geopend. Beachclub Degreez is een besloten eventlocatie en kent geen vaste openingstijden.