Wega Natuurkampeerterrein Weert

Wega Natuurkampeerterrein Weert
Kruisbergenweg 2
6006 VZ
Weert
Mensen hebben een leuke tijd op het kampeerveld van Natuurkampeerterrein Wega
Camping
Camping tent
Camping huisje
Tipitent

Camping

Van harte welkom op het prachtig in het groen gelegen kampeerterrein in Weert, met een ongekende combinatie van rust en activiteit op loopafstand van zwembad, speeltuin, klimbos en kinderboerderij. Het kampeerterrein ligt in het rustig gelegen Grenspark Kempen~Broek. 

Het natuurkampeerterrein is rustig en aantrekkelijk gelegen in Grenspark Kempen~Broek. In het afwisselende bos- en weidelandschap vindt u veel fiets- en wandelmogelijkheden. Zwembad, speeltuin, natuurzwemwater, klimbos, kinderboerderij en natuurmilieucentrum op loopafstand. Veel bezienswaardigheden en musea zijn in de omgeving te vinden. Het land van Weert....waar Limburg vlak is! Wega is een gastvrij, sfeervol en ruim opgezet kampeerterrein, het ligt geheel besloten en heeft ruime plaatsen.

Het beschikt over mooi sanitair met kindervoorzieningen en babybadje. Tevens is er een wasmachine, droger, de slechtweer accommodatie WegaLand met gratis wifi. Het terrein is bijzonder kindvriendelijk: kampvuurplaats, zandbak, waterpomp, jeu de boules en er is een speelbos. In het hoogseizoen zijn er iedere ochtend verse broodjes verkrijgbaar.
Tevens zijn er 3 trekkershutten, een tipitent, slaapwagen La Roulotte en huurtenten beschikbaar.

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
0,72km
Mountainbikeroute
 
0,82km
Mountainbikeroute
 
 
 
 
2,57km
Mountainbikeroute
 
5,10km
Mountainbikeroute
 
5,25km
Mountainbikeroute
 
5,25km
Mountainbikeroute