XBAZE Jump Arena - Trampolinepark

icon/functioneel/groepen

Bedrijven met groepsuitjes

Trampoline park XBaze JumpArena, stilzitten is geen optie. Ga helemaal los in de JumpArena. Klik op de reserveer button

XBAZE Jump Arena is voor jong én oud, van beginnende jumper tot professionele free-runner. XBAZE heeft verschillende vette area’s, waar je de uitdaging met zwaartekracht aangaat. Bij XBAZE vind je niet alleen trampolines, maar alles om te springen, battlen en toffe tricks uit te voeren. Hier veranderen muren in vloeren en zijn hoogtes je beste vriend. De Jumptower wordt je grootste uitdaging of maak een salto in een bak vol schuimblokken. Houdt het langst je evenwicht op de Slackline of battle tegen je vriend op de Interactive Wall.

Bij XBAZE Jump Arena kun je, via het XBAZE-systeem, voor diverse jumpstyles je toegang reserveren. Samen met vrienden een middag freerunnen of jumpen? Dan reserveer je een uurtje (of langer natuurlijk) Jump4Joy! Voor de kleinsten onder ons is er de Little Jump. Ben jij iemand die graag sporten en jumpen wil combineren? Dan kies je natuurlijk voor Jump4Fit… Welke jumpstyle-uitdaging kies jij?

Voor de veiligheid draag je tijdens het springen speciale XBAZE anti-slip sokken. Deze hebben maximaal grip, glijd je niet snel uit en willen we ongelukken voorkomen. De sokken bestel je samen met de kaartjes. Heb je al sokken van XBAZE? Dan gebruik je ze gewoon nog een keer.

*GOOD TO KNOW Jumpers moeten minimaal zeven jaar oud zijn. Kinderen onder de 7 jaar mogen ook het hele park gebruiken als de begeleider (18+) ook de entree betaald voor hem/haar zelf.

Praktische informatie

XBAZE Jump Arena - Trampolinepark

Trampoline park XBaze
Pater Claretstraat 2
5953 LC
Reuver
zondag: 11:00 - 16:00
maandag: 15:00 - 20:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 13:00 - 18:00
donderdag: 15:00 - 18:00
vrijdag: 13:00 - 18:00
zaterdag: 11:00 - 18:00

Toelichting: Tijdens vakantieperiode en op feestdagen is XBAZE ruimer geopend. Meer info op www.xbaze.nl en via onze social media kanalen.

Ook op deze locatie

 
Kinderfeestjes
 
Kinderfeestjes