Kom tot rust in Limburg

Even helemaal tot rustkomen? Dat doe je in Limburg. Van vorstelijk genieten tijdens een wellnessdag tot rustgevend wandelen door de prachtige natuur. Limburg heeft het allemaal. Of je nu even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur of gewoon jezelf wil verwennen. Tijd maken om te ontspannen is altijd een goed idee. Na een dag ontspanning ben je namelijk weer helemaal 'opgeladen'.

Geniet van een wellnessdag

Van de autoruit ijsvrij maken tot feestelijke maaltijden bereiden… Ontglip de drukte en hectiek en kom heerlijk tot rust tijdens een dagje wellness in Limburg.

Een wellnessdag is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens gezond. Het verbetert je weerstand, reguleert je bloeddruk én je lichaam wordt ‘schoongespoeld’. Bubbel in het thermaalbad, kom tot rust in de sauna of geniet van een ontspannende massage. In Limburg ben je op de juiste plek om jezelf te verwennen met een wellnessdag. 

Maak een winterse wandeling

Kruip onder je fleece deken vandaan en zet Netflix op pauze. Het is tijd voor frisse lucht. Kom tot rust tijdens een winterwandeling in de prachtige natuur van Limburg. Ontdek de Limburgse Big Five en wandel je warm tijdens een van de vele routes.

Geniet van de stilte en rust. Wie weet spot je zelfs een hert of vos. Ook de kinderen kunnen zich lekker uitleven tijdens een winterse wandeling. 
 

Tijd om te bezinnen 

Het is tijd om te ontstressen en onthaasten. Breng een bezoek aan MERU in Vlodrop en geniet van een spirituele dag of sessie. De MERU (Maharishi) biedt een uniek en uitgebreid programma rondom bezinning. Ontspan zowel lichamelijk als geestelijk tijdens Yoga Asanas, meditatie (TM), lichttherapie, aromatherapie of gedurende een lichaamsmassage. 

MERU ligt midden in het natuurpark de Meinweg. Een bezoek is dus goed te combineren met een winterse wandeling in het Meinweggebied