Boot & sloep huren

in Limburg

Met een gehuurde sloep varen op de Maasplassen

Varen in Hart van Limburg

Hart van Limburg is dé ideale plek om te genieten van een tocht op het water. De Maas kronkelt door het landschap en de aanwezigheid van de Maasplassen, de verschillende kanalen en de rivier de Roer in het gebied nodigen uit tot het maken van een boottocht. Ook als je zelf niet in het bezit bent van een boot ben je in Hart van Limburg aan het juiste adres. Het aanbod van bootverhuurders is namelijk reuze. Van Noord-Limburg tot aan de gemeente Maasgouw en van Maastricht tot aan Roermond, je kunt hier bij verschillende bedrijven terecht voor het huren van een boot of sloep voor een heerlijk dagje op het water.

Direct een boot of sloep huren

Wil je een dagje varen in Limburg en ben je benieuwd wat het aanbod van boten, sloepjes of kano's is? Via de button 'Boot huren'  onder aan deze pagina zie je in een oogopslag de beschikbaarheid van de verschillende soorten boten en sloepen én kun je direct een boot/sloep reserveren bij de betreffende verhuurder.

Welke boot past bij mij?

Wil je een middag of dagje varen maar weet je niet wat voor soort boot geschikt is voor jou? In het overzicht vind je bij iedere boot of sloep een handige beschrijving. Er zijn verschillende boten waar je geen vaarbewijs voor nodig hebt. Ook staat bij iedere boot beschreven hoeveel personen er in passen. Zo kies je eenvoudig de perfecte boot voor jouw dagje op het water.

Overnachten tijdens jouw vaaravontuur

Wil je een paar dagen gaan varen in Hart van Limburg en ben je op zoek naar een plek om te overnachten? Boek hier jouw overnachting bij Recreatiepark de Leistert, verkozen tot de 'Beste camping van Nederland 2024' tijdens het ASCI Awards Event!

Overnachten bij de Leistert

Man is aan het barnecuen voor het vakantiehuisje van de Leistert terwijl vrouw op de achtergrond loopt