RoermondVol  Licht

Kiosk Roermond kerstverlichting

Beleef RoermondVol Licht in de gezellige binnenstad van Roermond

Een sfeervolle binnenstad die volop straalt! Dat is RoermondVol Licht. Met op verschillende plekken lichtprojecties  en videoshows die vanaf de schemerperiode tot laat in de avond te zien zijn. Bij de XXL Selfiespots ben jij stralend middelpunt tijdens de donkere dagen.

ROERMONDVOL Licht: Hotel Arrangementen

In de aanloop naar de feestdagen is Roermond beslist een gezellige bestemming om te ontspannen of jezelf te verwennen. Boek bij de verschillende hotels een RoermondVol-Licht arrangement om meerdere dagen volop te genieten. Roermond heeft een groot aanbod in bijzondere horecazaken, meer dan 140 verrassende speciaalzaken & boetiekjes. Daarnaast kun je met de Hepkestour Remunj de sfeervolle historische binnenstad van Roermond ontdekken terwijl je onderweg geniet van diverse hapjes bij verschillende horeca gelegenheden. 

BOEK HOTEL

RoermondVol licht Hotel Arrangement

Hepkestour Remunj

Sinds 2014 (m.u.v. de coronaperiode) organiseert VVV Hart van Limburg vestiging Roermond in de periode van November t/m de eerste week van januari de Hepkestour Remunj. Dit jaar is er gekozen voor verschillende routes. De Hepkestour Remunj- Roermondse Pleinen en de Hepkestour Remunj- Cultuur/avontuur. Tijdens de routes zie je Roermond op een heel andere wijze en bezoek je ondertussen verschillende horeca gelegenheden. 

RESERVEER

Munsterplein met kerstverlichting

Praktische informatie

  • De routes zijn vanaf VVV Roermond op je telefoon te volgen via IZI-travel app.
  • Drankjes zijn niet in de prijs inbegrepen. Is er sprake van een allergie of dieet? Geef dit dan bij opmerking bij je boeking door.
  • Je ontvangt na boeking een e-ticket met datum, op vertoon van dit e-ticket ontvang je aan de balie van VVV Roermond - Markt 17, je info en de vouchers. De vouchers zijn enkel geldig op de gereserveerde dag.
  • Mogelijk 1 november t/m 7 januari: Maandag t/m zondag van 13.00 – 17.00 uur, m.u.v. 11 november, 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag.
  •  Let op: per dag is er een maximum aantal tickets beschikbaar.
Hepkestour Remunj

Destination Christmas at Designer Outlet Roermond

Tijdens de magische maanden van november tot januari is Designer Outlet Roermond dé ultieme bestemming voor shopliefhebbers. Hier vind je niet alleen prachtige betaalbare outfits van meer dan 200 topdesigners, maar ook de meest bijzondere cadeautjes voor de feestdagen, met extra kortingen tot wel 70%. Als extraatje is het Designer Outlet Roermond voorzien van: gratis Wi-Fi en Gift Wrapping. Terwijl jij geniet in een van de vele restaurants kun je met een gerust hart je aankopen achterlaten bij de Hands-Free Shopping Service.

Shoppen DOR

Ook dit jaar: XXL selfiespots

In navolging van vorige zomer en winteredities keren ook dit jaar de  de XXL selfiespots  terug. Dus pak je telefoon en plaats die selfie. Gebruik dan zeker de hashtag #weareroermond en misschien kom jij je eigen foto dan wel weer tegen op de social media accounts van We Are Roermond 

Selfie maken Roermond

Winter Fever Arena

Van 1 december tot en met 7 januari verandert het bruisende centrum van Roermond in een gloednieuw en origineel winterfestijn. Het historische Munsterplein, dat midden in de stad ligt, wordt omgetoverd tot de Winter Fever Arena. Een magisch paviljoen verschijnt boven de historische kiosk. Binnenin biedt dit doorzichtige paviljoen een groot aanbod aan entertainment voor alle bezoekers. Denk hierbij aan een overdekt rollerskatebaan en curling. Het paviljoen is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Impressie van Winter Fever Arena 2023 Roermond

Reuzenrad

Het geliefde reuzenrad schittert deze winter weer in de Roermondse skyline. Zoek het hoger op en bekijk Roermond vanuit een andere perspectief. Je vindt het reuzenrad op de grote binnenplaats van Designer Outlet Roermond.

Reuzenrad Designer Outlet Roermond