Peloton op weg in de Ladies Tour

Simac Ladies Tour Stramproy - Weert

Simac Ladies Tour 2021

Van 24 tot en met 29 augustus vindt de Simac Ladies Tour plaats. Door de huidige coronamaatregelen wel in aangepaste vorm. Bestaande routes zijn aangepast en er is besloten om geen side events te organiseren. De Simac Ladies Tour is de enige etappekoers in de Benelux die de hoogste Women’s WorldTour-status heeft. 

De Simac Ladies Tour heeft traditiegetrouw een zeer sterk deelnemersveld aan het vertrek, deze keer is de Simac Ladies Tour ook een uitgelezen kans om goed voorbereid aan het WK in Vlaanderen te beginnen enkele weken later. Op de erelijst prijken de namen van onder anderen Marianne Vos, Lisa Brennauer, Annemiek van Vleuten en Chantal van den Broek-Blaak.

Etappe Stramproy – Weert

Op vrijdag 27 augustus is de etappe Stramproy-Weert. De start is om 11.15 uur op de Burg. Smeijersweg in Stramproy. Bij de start is geen publiek toegestaan. De finish is omstreeks 14.26 op de Industriekade in Weert. Bij de finish kunnen maximaal 750 mensen aanwezig zijn. Daarvoor kan men ter plekke een gratis toegangsticket ophalen en invullen en is het scannen van de QR-code in de corona app met legitimatie verplicht. Langs de gehele route en in de dorpen is publiek met inachtneming van 1,5 meter afstand welkom. De laatste 1,5 uur van de etappe is live te zien op L1.

Voor de meest actuele informatie en de coronamaatregelen en richtlijnen kijk op www.simacladiestour.nl

(Headerfoto: www.sportfoto.nl)

Routekaart Simac Ladies Tour Stramproy - Weert