Tover Route Roermond

Kinderen klaar voor het lopen van de Tover Route op het Kloosterwandplein in Roermond

Beleef de Tover Route in de gezellige binnenstad van Roermond

Wegens succes herhaald: de 3e en grootste Tover Route in Roermond! Tover met een interactief toverstokje bij 15 locaties en 30 toverpunten, verspreid door de stad, de Tover Route aan: licht, geluid én actie. Het thema van de Tover Route Roermond 2022 is: 'You are a moviestar!'. Dit jaar schitter jij namelijk als de hoofdrolspeler in jouw eigen Tover Route. Bij tientallen toverpunten in winkeletalages en megagrote XXL selfiespots tover jij de sterren van de hemel! De Tover Route is dit jaar nog uitgebreider dankzij toverpunten bij Foroxity Filmarena. Ook dit jaar is er weer een Toverpuzzel. Weet jij deze op te lossen? Dan maak je kans op een Playstation 5!

Nieuw dit jaar: XXL selfiespots

Dit jaar is de Tover Route dankzij de megagrote XXL selfiespots interactiever en leuk voor het hele gezin. De XXL selfiespots met als thema ‘film’ betover jij zelf, met óf zonder toverstokje: neem plaats op de regisseursstoel of schitter op een megagrote filmposter. Je komt de XXL selfiespots tegen op diverse plekken verspreid door de binnenstad en bij de Foroxity Filmarena en Designer Outlet Roermond. Maak met de hele familie een leuke herinnering bij alle fotogenieke selfiespots.

Kinderen toveren het licht aan in Roermond

ROERMONDVOL Licht

Roermond op z’n mooist: duizenden lichtjes laten Roermond stralen deze winter. Met de nieuwe metershoge 3D lichtobjecten en herkenbare Roer💋 selfiespots maak jij gegarandeerd een memorabele foto. In de aanloop naar de feestdagen is Roermond beslist een gezellige bestemming om te ontspannen of jezelf te verwennen: bijzondere horecazaken, meer dan 140 verrassende speciaalzaken & boetiekjes en een vernieuwde én grotere Tover Route.

Familie bewonderen de Tover Route

Reuzenrad

Het geliefde reuzenrad schittert deze winter weer in de Roermondse skyline. Zoek het hoger op en bekijk Roermond vanuit een andere perspectief. Je vindt het reuzenrad op de grote binnenplaats van Designer Outlet Roermond.

Het Reuzenrad bij het Designer Outlet Roermond

Praktische informatie

  • Toveren in Roermond kan de hele dag vanaf vrijdag 4 november 2022 t/m zondag 29 januari 2023.
  • De toverstokjes zijn te koop €2 bij de Theaterkassa van TheaterHotel de Oranjerie (Kloosterwandplein 12-16) en Foroxity Filmarena (Kazerneplein 4).
  • De toverstokjes van voorgaande edities hebben hun magie niet verloren en kun je ook dit jaar weer gebruiken om te toveren.
Logo Tover Route Roermond