Kinderen Tover Route Roermond

Tover Route Roermond

Tijdens een wandeling door de binnenstad van Roermond werd de Troubadour plots gebeld door zijn nichtje DJ Daisy Bell uit Miami.
“Is de stad dit jaar al mooi verlicht en ben je alweer druk aan het toveren?” vroeg ze. Zij wist zich de Tover Route van vorig jaar nog goed te herinneren, wat een spektakel was dat! Helaas moest de Troubadour haar teleurstellen, ook dit jaar heeft hij weer veel hulp nodig om Roermond te laten schitteren. “Ik kom je dit jaar helpen, mijn favoriete neef. Ik neem mijn lichtgevende muziekinstrumenten mee, die kunnen we gebruiken! Dan komt de stad dit jaar extra tot leven!''

De magische Tover Route van Roermond

Vanaf vrijdag 5 november start de betoverende en muzikale Tover Route in de binnenstad van Roermond. Na het succes van het afgelopen jaar is het ook dit jaar weer mogelijk om in Roermond te toveren. De vernieuwde Tover Route bestaat dit jaar uit maar liefst 40 interactieve toverpunten en 5 grote XL Tover etalages. Hier kunnen kinderen door middel van een interactief toverstokje de magische muziekinstrumenten laten verlichten. Met de bijbehorende QR-codes beleven de kinderen een extra dimensie met leuke en leerzame muzieknummers (smartphone vereist).

Beleef magische momenten tijdens de Tover Route

Kinderen kunnen met een eigen toverstokje etalageramen aantikken om licht en warmte in de stad te 'toveren'. Extra leuk dit jaar zijn de diverse muziekinstrumenten die met behulp van een QR-code zorgen voor de mooiste geluiden in de stad! Tijdens al het getover is er ook een speciale toverpuzzel op te lossen. Heb je de juiste oplossing gevonden dan maak je kans op hele mooie prijzen!

Kinderen toveren het licht aan in Roermond

Waar kun jij een toverstokje kopen?

Kom jij naar Roermond en wil jij ook de toverroute beleven? Dan heb je natuurlijk allereerst een toverstok nodig. Want alleen dan kun je in Roermond gaan toveren. Koop voor € 2,- het speciale toverstokje bij TheaterHotel de Oranjerie. Iedereen is welkom om te komen toveren in Roermond! De route is ook met daglicht te beleven.

De Tover Route kan gelopen worden t/m 30 januari 2022! 

Kinderen verwonderd als ze het licht hebben aangetoverd