Kinderen wandelen Tover Route Roermond

De leukste routes om te wandelen met je kinderen

Klaar met binnen zitten? Ga met de kids naar buiten. Je kunt in Limburg namelijk ook wandelen met je kinderen zonder dat ze zich zullen vervelen! We hebben routes verzameld die een leuke beleving zijn voor de kids. Van spellen in het bos tot toveren met een toverstok. Het kan allemaal. Lees snel verder en ontdek waar je leuk kan wandelen met kinderen. 

Kabouterpad - Vredepeel

De peelkabouter daagt jullie uit! Wandel het kabouterpad en zoek de spellen in het bos. Van springen over balkjes, hinkelen over het hinkelpad tot boomstam lopen. Naast de spellen kom je tijdens de wandeling tientallen kabouters tegen. Leuk voor een foto! Je kunt kiezen tussen 2 routes. Rood is groot (3,7 km). Blauw is gauw (1,9). Het kabouterpad kan het hele jaar door gewandeld worden. 
 

Paaltjes kabouterpad Vredepeel

Tover Route – Roermond

Het is tijd om je toverstok tevoorschijn te toveren. Heb je nog geen toverstok? Geen zorgen je kunt deze kopen voor € 2,- bij TheaterHotel de Oranjerie. Wandel met de kinderen de Tover Route en kom langs 40 interactieve toverpunten en 5 grote XL Tover etalages. Met de speciale toverstok verlicht je de magische muziekinstrumenten. En met het scannen van de QR-codes kun je lekker swingen op de leuke muzieknummers. 

Tijdens het toveren kun je ook nog toverpuzzel oplossen. Heb je de juiste oplossing? Dan maak je kans op gave prijzen! De Tover Route kan gewandeld worden t/m 30 januari 2022. 

Kinderen toveren in Roermond