Twee vrouwen zijn aan het windowshoppen in het centrum van Roermond

Winters winkelen

Shoppen in de winter

Een cadeau kopen, een lekker warme trui scoren of een heerlijke fleecedeken aanschaffen. Winters winkelen is altijd gezellig. Ben je even klaar met de kou? Ga dan lekker shoppen. Winkel in winkel uit. Je hebt het gegarandeerd niet meer koud. Toch liever overdekt winkelen? Dat kan natuurlijk ook in Limburg. Lees snel verder en ontdek waar je deze winter gezellig inkopen kunt doen. 

Overdekt winkelen in Weert

Met een breed aanbod en gastvrije ondernemers, is Weert een uitstekende plek om te winkelen. Je vindt er bekende merken maar ook diverse speciaalzaken. In het historisch centrum van Weert zijn veel vrijetijdswinkels, kledingzaken en foodspeciaalzaken gevestigd. Gaat het regen of zelfs sneeuwen en wil je toch graag gaan shoppen? Geen zorgen. Ook dan kun je terecht in Weert. In het overdekte winkelcentrum, de Muntpassage, vind je ruim 45 winkels. Van een H&M, Kruidvat tot WE Fashion, het is er allemaal in de Muntpassage. 

Overdekt shoppen - Muntpassage in Weert

Gezellig shoppen in Roermond

Een gezellig dagje shoppen? Dan is Roermond de plek waar je moet zijn. Slenter door de karakteristieke binnenstad en maak een pitstop bij een leuke horecazaak. Op loopafstand van de binnenstad vind je het Designer Outlet Roermond. Kijk je ogen uit, want tijdens de wintermaanden is het Designer Outlet Center voorzien van prachtige versiering en shop de beste merken tegen de laagste prijzen in de wintermaanden. Maak een foto bij de grote kerstboom of ga voor een ritje in het reuzenrad. 

Shoppen bij het Designer Outlet Roermond

De grote kerstboom en het reuzenrad bij het Designer Outlet Roermond

Samen winkelen in Venray

Heb je een gezellig dagje samen shoppen gepland? Ga dan naar Venray. In het centrum vind je een groot aanbod aan winkels. Van grote ketens tot kleine boetiekjes. Maar ook speciaalzaken op het gebied van hobby, verlichting, speelgoed, huishoudelijke artikelen etc. zijn er in overvloed. Uitgeput van al dat winkelen? Geniet van een warme chocolademelk of een heerlijk gerecht in één van de leuke restaurants in Venray. 

Winkelen in Venray