Hart van Limburg lanceert digitale stadsgame in Roermond

Gezin speelt de nieuwe digitale stadsgame: Virtual Adventure Roermond

Hart van Limburg lanceert Virtual Adventure Roermond, een unieke beleving om de stad te verkennen en haar rijke historie te ontdekken. Met deze digitale speurtocht ga je samen met je gezin, vrienden of collega's op avontuur door de Roermondse binnenstad.

Een speurtocht voor jong en oud

Virtual Adventure Roermond belooft veel plezier voor iedereen vanaf 5 jaar. De route van minder dan 3 kilometer is ook toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. Tijdens de speurtocht los je met je telefoon verschillende hilarische opdrachten op en voer je challenges uit. Zo leer je op een (inter)actieve en ludieke manier iets over de stad. Geschiedenis was nog nooit zo leuk!

Onderweg genieten van een hapje en een drankje

Ga tussendoor gerust even pauzeren. De route is zo ontworpen dat je alle tijd hebt om te genieten van een lekker ijsje op een terrasje of te lunchen in een van de gezellige restaurants in de binnenstad.

Meer informatie en tickets

Kijk voor meer informatie over Virtual Adventure Roermond, de spelregels en het reserveren van tickets op www.webshophartvanlimburg.nl/virtual-adventure-roermond. Tickets zijn ook te koop bij Hart van Limburg/VVV Roermond, Markt 17.