Festivals 2023

Wil jij weten waar de leukste festivals in Limburg plaatsvinden? Kijk dan snel op onze festival agenda. In het onderstaande overzicht van festivals 2023 vind je niet alleen muziekevenementen, maar ook theaterfestivals, filmfestivals, foodtruckfestivals en allerlei andere soorten festivals die in het Hart van Limburg georganiseerd worden.

Coordinates
 
10 Jun
0,0km
 
24 Jun
0,0km
 
07 Jul
0,0km
 
 

Festivals 2023 & de festival agenda

Trek je mooiste festival outfit aan en kijk waar er in 2023 in Limburg iets te beleven valt. In de festival agenda 2023 staan allerlei soorten festivals die in onze regio worden georganiseerd. Ieder dorpje en stad heeft zo zijn eigen festival en deze zijn hier makkelijk en snel te vinden. En dan hebben we het niet alleen over de grote muziekfestivals maar ook over kleinschaligere muziekevenementen die de lokale poppodia organiseren, foodtruck- en bierfestivals, theaterfestivals en nog veel meer. Genoeg te doen en te beleven op festivalgebied hier in het Hart van Limburg!

Muziekfestivals

Elk jaar vinden er verschillende grote muziekevenementen plaats waar de festivalliefhebber maandenlang reikhalzend naar uit kijkt zoals onder andere Bospop, Solar, Moulin Blues in Ospel en Op Dreef in Reuver. Maar er zijn nog zoveel meer festivals in Limburg die de moeite meer dan waard zijn om te bezoeken. Zoals het Limburg Festival, een straattheater evenement op verschillende plekken in Midden-Limburg of Toonbeeld Thorn, het levende standbeeldfestival in het witte stadje Thorn. Kijk snel in de festival kalender en plan jouw ideale zomer vol met de leukste festivals 2023.