Bospop Festival Weert

Het podium met publiek tijdens Bospop Festival in Weert

Bospop Festival in Weert

Ook dit jaar kun je tijdens Bospop weer drie festivaldagen genieten van verschillende artiesten op meerdere podia. De artiesten die je dit jaar niet mag missen zijn de headliners: John Fogerty, Zucchero en Toto. Ook beklimmen Alice Cooper, Heart, James Blunt en The Waterboys het podium. Ook dit jaar is er een programma in de 24-uurs tent, waar verschillende acts optreden. De 42ste editie van het Bospop Festival vindt plaats op 12, 13 en 14 juli 2024.

Line-up

Bospop pakt ook in 2024 uit met een geweldige line-up!

Vrijdag 12 juli 2024:
John Fogerty, Alice Cooper, Heart, Hellmut Lotti Goes Metal, Mike Farris & Band en nog veel meer.

Zaterdag 13 juli 2024:
Onder andere Zucchero, James Blunt, Metejoor, The Waiting, Sjako, Harry En De Gebroeëke Zwiêgelkes.

Zondag 14 juli 2024:
Met o.a. Toto, The Waterboys, Christone 'Kingfish' Ingram, Dewolff, King King, Tim Christensen.

Kijk voor het volledige programma op de website van Bospop. 

Het gezelligste pop-rock festival van Nederland 

Bospop is een jaarlijks pop-rock festival in Limburg dat ieder jaar in Weert plaatsvindt. Bospop werd voor het eerst in 1980 georganiseerd voor regionale amateurbands. Inmiddels is dit festival uitgegroeid tot een muziekspektakel met bands van internationale afkomst. Ondanks het groeiende aantal bezoekers blijft Bospop zijn gezellige en intieme sfeer behouden. Daarom wordt Bospop ook gezien als één van Nederlands gezelligste festivals.  
 

Festivalmarkt

Elk jaar is er een uitgebreide festivalmarkt bij Bospop. De markt is voor iedereen vrij toegankelijk, dus ook voor niet bezoekers van Bospop. Op de markt is van alles te vinden. Denk aan indiaanse hoeden, juwelen, zonnebrillen maar ook bijzondere kleding voor dames en heren. Je kunt er een piercing laten zetten bij een mobiele piercingshop die natuurlijk voldoet aan de GGD voorschriften. Laat je insmeren bij de insmeerbar van het KWF zodat je niet verbrandt wanneer de zon zich laat zien.

Wanneer is Bospop?

Bospop vindt plaats op vrijdag 12 juli, zaterdag 13 juli en zondag 14 juli 2024. 

Waar is Bospop?

Het festival wordt gehouden op het Evenemententerrein A2 Weert Noord (Eindhovenseweg, 6003 PS Weert).

Tickets

Anders dan voorgaande jaren zijn er geen tickets voor Bospop meer te koop bij de verschillende VVV-vestigingen in Midden-Limburg. Tickets kunnen online gekocht worden via de website van Ticketmaster.

Overnachten op Bospop

Camping

Kom je van ver of heb je geen zin om naar huis te gaan? Dan kun je overnachten op de Bospop-camping. Je kunt natuurlijk ook nog iets eten of drinken in de horecatent op het terrein naast de camping. De ingang van de camping wordt 24 uur per dag beveiligd, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je spullen of eigen veiligheid. Op de camping zijn toiletten, wasbakken en douches met warm water aanwezig. Deze zijn 24 uur per dag gratis te gebruiken. Ook is er een campingwinkel aanwezig. Wil jij een plekje op de camping bemachtigen? Dit kan voor maar € 50 p.p. (incl. reserveringskosten) voor het gehele weekend. Aan de dagkassa kosten de campingtickets €55.

Met de camper / caravan

Als je op de campercamping wilt staan, heb je meerdere tickets nodig. Je hebt 1 ticket per voertuig (camper/caravan/vouwwagen, etc.) nodig voor de standplaats. Dit ticket kost € 75 (incl. servicekosten). Daarnaast moet iedere persoon een eigen campingticket hebben. De camping is ook geschikt voor motors, campers en caravans. Ook voor mindervaliden is er een speciaal stukje op de camping gereserveerd. Bekijk voor je gaat het reglement!

Roompot Vakantiepark Weerterbergen

Wil je luxer en comfortabeler overnachten? Boek dan een weekend bij Roompot Vakantiepark Weerterbergen, op slechts 5,5 km van het festivalterrein.

Hoe kom je er?

Met de auto
Het festivalterrein ligt praktisch naast de A2 op het Evenemententerrein Weert Noord (Eindhovenseweg, 6003 PS Weert). Op de A2 wordt al op tijd aangegeven waar je kunt parkeren.

Met het openbaar vervoer en pendelbussen
Het station van Weert ligt op ongeveer 45 minuten lopen van het festivalterrein, er zullen regelmatig bussen rijden van het station in Weert naar de ingang van Bospop. Ook van en naar Vakantiepark Weerterbergen rijden bussen. De pendelbussen rijden minimaal 1 keer per uur.

Meer info

Voor meer informatie op de website van Bospop.