Moulin Blues Ospel

Optreden in de tent bij Moulin Blues in Ospel

Moulin Blues, Blues- & Rootsfestival

Al 35 jaar staat Moulin Blues in Ospel bekend als het grootste en gezelligste blues- en rootsfestival van Nederland. In de rijke historie verwelkomde Moulin Blues internationale blues- en rootstoppers als BB King, Buddy Guy, Mavins Staples, Joe Bonamassa en vele anderen.

Wanneer is Moulin Blues?

Moulin Blues Ospel zal in 2024 plaatsvinden op 3 en 4 mei 2023.

Waar is Moulin Blues?

Het festival is op de Meijelsedijk in Ospel.

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van Moulin Blues. Daarnaast kun je kaarten in de voorverkoop kopen bij Café de Kleine Winst (Nederweert), Café de Prins (Ospel) en Bloemist 't Roosje (Nederweert). Tevens is het mogelijk om kaarten te kopen aan de dagkassa, voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.

Line Up 

Het festival is kleinschalig van opzet maar groot van naam. In een relaxte en gezellige sfeer genieten de festivalgangers van twee podia met veelzijdige en verrassende muziek. Zorg dat je erbij bent!

Overnachten op Moulin Blues

Festival camping

Geen zin om naar huis te gaan of kom je van ver? Dan kun je terecht op de gezelligste festivalcamping van Nederland. Direct naast het festivalterrein is de camping te vinden. Er zijn voldoende faciliteiten aanwezig zoals toiletten en douches. Ook is het mogelijk om te barbecueën met een houtskool barbecue in combinatie met aanmaakblokjes.

Campingtickets

De kosten voor de camping zijn € 15 per persoon. Kom je met de camper? Dan betaal je naast het camp­ingtick­et, € 10 voor de camper. Dit staat gelijk aan een reg­uli­er par­keertick­et. Parkeren kost € 10 per voertuig. Reserveren is niet mogelijk maar dit is ook niet nodig omdat er voldoende plek is. De camping en het parkeerterrein zijn vanaf donderdag 2 mei 16.00 uur open. 

Slaap je liever in een comfortabel hotel of gezellige B&B? Bekijk hier een overzicht van overnachtingsplekken in de regio. 

Meer informatie?

Bekijk de website van Moulin Blues.