Limburg Festival

Limburg Festival, hét theaterfestival van Limburg

Het Limburg Festival (LBMG FSTVL) bestaat al sinds 1983! Dit langstlopende theaterfestival van Limburg heeft een rijke historie met veel verschillende artiesten. Inmiddels is het festival uitgegroeid tot een vijfdaags, internationaal zomertheater op mooie en bijzondere locaties.

Wanneer?

Het Limburg Festival wordt altijd in de een na laatste schoolvakantieweek van het zuiden gehouden. Dat is in 2024 van woensdag 7 t/m zondag 11 augustus. Op de website van het Limburg festival kan je kaartjes voor de 42ste editie kopen. Bekijk daar ook het programma. Kies voor je voor de bekende juweeltjes of laat je je verrassen door het onbekende? Er is voor ieder wat wils. 

Limburg Festival kindervoorstelling

Waar?

De bruisende voorstellingen worden gegeven in het Maasplassengebied en het groene Limburgse achterland. De organisatie van het Limburg Festival werkt het hele jaar om de laatste week van de zomervakantie de mooiste straat- en locatie theaters neer te zetten. Hou de evenementenkalender van Hart van Limburg goed in de gaten voor de verschillende locaties van de voorstellingen en evenementen. Alle voorstellingen zijn helemaal gratis of vriendelijk geprijsd. 

Tribune bij optreden

Vriend van het Festival

Elk jaar weer wordt er samen met ruim 100 vrijwilligers veel gedaan om een uniek festival neer te zetten waarin je kunt genieten van bijzondere voorstellingen in de mooie natuur en op pareltjes van speelplekken.
Om vernieuwend en bijzonder te blijven, hebben ze jou hard nodig. Want om de toekomst te verzekeren moet het festival extra stappen nemen die méér geld kosten dan zij gesubsidieerd krijgen. Steun het Limburg Festival door je aan te melden als Vriend van het Festival.

Twee artiesten treden op tijden het Limburg Festival