Limburg Festival poster

Limburg Festival

Limburg Festival

Het Limburg Festival (LBMG FSTVL) bestaat sinds 1983 en viert dit jaar haar 40-jarige jubileum! Dit langstlopende theaterfestival van Limburg heeft een rijke historie met veel verschillende artiesten. Inmiddels is het festival uitgegroeid tot een vijfdaags internationaal zomertheater op mooie en bijzondere locaties.

Wanneer?

Het festival wordt altijd in de een na laatste schoolvakantieweek van het zuiden gehouden. Dat is dit jaar van woensdag 24 t/m zondag 28 augustus. Op de website kan je kaartjes voor de 40ste editie kopen. Bekijk daar ook het programma. Kies voor je voor de bekende juweeltjes of laat je je verrassen door het onbekende? Er is voor elk wat wils.

Limburg Festival kindervoorstelling

Waar?

De bruisende voorstellingen worden gegeven in het Maasplassengebied en het groene Limburgse achterland. Hou de evenementenkalender in de gaten voor de verschillende locaties van de voorstellingen. Alle voorstellingen zijn helemaal gratis of vriendelijk geprijsd. 

Het Limburg Festival werkt het hele jaar om de laatste week van de zomervakantie de mooiste straat- en locatie theaters neer te zetten. Het streven is om dit gratis of tegen een schappelijke prijs aan te bieden.

Tribune bij optreden

Vriend van het Festival

Elk jaar weer wordt er samen met ruim 100 vrijwilligers veel gedaan om een uniek festival neer te zetten waarin je kunt genieten van bijzondere voorstellingen in de mooie natuur en op pareltjes van speelplekken.
Om vernieuwend en bijzonder te blijven hebben ze jou hard nodig. Want om de toekomst te verzekeren moet het festival extra stappen nemen die méér geld kosten dan zij gesubsidieerd krijgen. Steun het Limburg Festival door je aan te melden als Vriend van het Festival.

Twee artiesten treden op