Boot huren Roermond

Boot vaart onder de bogen van de Stenen Brug in Roermond

Boot huren in Roermond en omgeving

Wil je graag een boot huren in Roermond? Dat kan aan de Maasplassen in Limburg! Dit is de perfecte plek om een heerlijk rondje te varen op het water. Huur een motorboot, zeilboot of kano of neem je eigen boot mee. Klik op de button en bekijk het overzicht met alle verhuurders van boten en sloepjes in Roermond en omgeving. 

De Maasplassen in Limburg

De Maasplassen is het grootste watersportgebied van Nederland en is maar liefst 3.000 hectare groot. Er is dan ook altijd genoeg te doen en te beleven op de Maasplassen. Je huurt een boot, gaat waterskiën, geniet van een dagje op het strand of drinkt gezellig een drankje in een van de vele hippe beachclubs aan het water in de omgeving van Roermond.

De Maasplassen bij Roermond met op de achtergrond de skyline van Roermond

Aanbod van bootverhuurders

Huur eenvoudig een boot óf ga met je eigen boot een heerlijk dagje varen op het water. Kies voor een motorboot, zeilboot, kano of sloep. Voor iedereen is er wel iets leuks te vinden bij verschillende aanbieders in Roermond en omgeving. Wil je eigenlijk alleen maar op het dek zitten en genieten van de zon en het water? Vaar dan mee op een van de rondvaartboten! Zo weet je zeker dat je geniet van een dagje erop uit met je kinderen, vrienden en familie.

Bootverhuurders in Roermond en omgeving

Verschillende boten varen op de Maas bij het dorpje Herten nabij Roermond