Dagje uit in Beesel

Jongen duikt van het aquapark van Billybird Park Drakenrijk tijdens een dagje uit in Beesel

Leuke activiteiten in Beesel en Reuver

In de gemeente Beesel kun je een leuk dagje uit beleven, waarbij je kunt genieten van de prachtige omgeving en diverse activiteiten en evenementen. Of je nu van natuur, cultuur, avontuur of ontspanning houdt, in de dorpen Beesel, Reuver en Offenbeek wordt er van alles georganiseerd. Het is de perfecte bestemming voor een heerlijk dagje uit waarbij je kunt genieten van al het moois dat deze charmante gemeente te bieden heeft.

Wandelen in gemeente Beesel

Wandelliefhebbers kunnen hun wandelhart ophalen in de gemeente Beesel. Of je nu op zoek bent naar ontspannende wandelingen door groene bossen, panoramische routes langs de rivier de Maas of interessante tochten door historische dorpjes, in de gemeente Beesel vind je het allemaal. Door een uitgebreid knooppuntennetwerk is het heel gemakkelijk om een eigen wandelroute samen te stellen maar je kunt ook een van de uitgezette routes wandelen langs de mooiste plekken van de gemeente Beesel.

Wandelroutes in Beesel

Man en vrouw wandelen met de hondjes langs de Maas

Fietsen door Beesel, Reuver en Offenbeek

Ben je op zoek naar sportieve uitdagingen, ontspanning in de natuur of culturele ontdekkingen? Fietsen in de gemeente Beesel biedt het allemaal. Met zijn prachtige landschap, goed onderhouden fietspaden en diverse bezienswaardigheden is deze regio een waar fietsparadijs. Langs de vele fietsroutes vind je gezellige cafés, restaurants en terrassen waar je kunt genieten van lokale gerechten en verfrissende drankjes. Proef de Limburgse gastvrijheid en verwen jezelf met een welverdiende lekkernij na een actieve dag op de fiets.

Fietsroutes in de gemeente Beesel

Vader fietst met 2 dochters langs de Maas in de gemeente Beesel

Activiteiten

De gemeente Beesel, gelegen in Limburg, biedt een breed scala aan activiteiten voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en vermaak. Of je nu houdt van natuur, geschiedenis, culinaire ervaringen, culturele evenementen, of je wilt actief in de weer gaan, in Beesel kan het!

Bekijk hier de activiteiten in Beesel

Medewerker van Xbaze in Reuver doet een VR bril op bij een jongen

Evenementen in Beesel

Wil jij weten waar de leukste evenementen in de gemeente Beesel plaatsvinden? Kijk dan snel op de evenementenkalender en ontdek waar er concerten, theatervoorstellingen, festivals, sportevenementen en alle evenementen in de gemeente Beesel plaatsvinden.

Check hier de evenementen

Acteurs spelen een woedende menigte tijdens het Draaksteken in 2016