Fietsen in Limburg

Fietsen in Limburg

Wie denkt dat Limburg alleen uit heuvels bestaat, heeft het mis. Noord- en Midden-Limburg heeft een hart voor fietsers en kun je dus heel goed fietsen in vlak landschap. Op het ene moment fiets je door de bosrijke natuur en het ander moment kom je door één van de typisch Limburgse dorpjes. Het grensoverschrijdende fietsroutenetwerk in Limburg scoort dan ook liefst 4,5 ster volgens de kwaliteitsmonitor van het Fietsplatform. 

Fietsrouteplanner

Jouw fietsroute plan je makkelijk en snel via onze fietsrouteplanner. Alle fietsknooppunten in Noord en Midden-Limburg staan uiteraard ook op de fietsknooppuntenkaart, verkrijgbaar bij één van de VVV vestigingen of in de webshop. Kies eenvoudig je favoriete route uit in de routeplanner, download hem voor op je telefoon of print hem uit en je kunt op pad! Naast de 'gewone' fietsroutes hebben we ook een handige mountainbikerouteplanner en wielrenrouteplanner.  

Fietsvakantie Limburg

Noord- en Midden-Limburg leent zich bij uitstek voor een meerdaagse fietsvakantie. Wat dacht je van; 6 dagen op fietssafari door de Big Five van Limburg of 5 dagen genieten van de Maas met  Maasfietsroute. Wij verzorgen de trip terwijl jij geniet op de pedalen.

Internationale Maasfietsroute

Ontdek al fietsend Limburg langs de Maas. Vanaf Maastricht, dwars door de natuur van RivierPark Maasvallei, langs de Maasplassen tot aan Nationaal Park de Maasduinen. De Internationale Maasfietsroute oftewel de EuroVelo19, volgt de Maas vanaf de bron in Noord-Frankrijk tot de monding bij Hoek van Holland.