Designer Outlet Roermond

Vrou zit met haar shoptassen op de schommelstoel in het Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond 

Wie een dag wil shoppen zit goed bij het Designer Outlet Roermond! Je kunt hier shoppen in ruim 186 winkels met meer dan 200 internationale topmerken tegen absoluut de laagste prijzen. Naast de vele winkels zijn er ook diverse restaurants en cafés aanwezig in het Outlet Roermond. Benieuwd welke winkels er allemaal te vinden zijn? Bekijk het overzicht van alle winkels in het Designer Outlet Roermond.

Het hele jaar welkom in het Outlet Roermond

Jaarlijks komen er meer dan 8 miljoen mensen richting het Designer Outlet in Roermond om een dagje te shoppen. Je bent het hele jaar door welkom! Het Outlet Roermond is namelijk 363 dagen per jaar geopend. Alleen op Eerste Kerstdag en op Nieuwjaarsdag houden ze de deuren gesloten. 

Naast de keuze uit verschillende cafés en restaurants is er voor kinderen een speelhoek ingericht waar ze lekker kunnen ravotten. Zo heb je tussen het winkelen door  een plek waar je een kleine pauze kunt inlassen terwijl je kinderen plezier hebben.

Stelletje loopt tussen de winkels van het Designer Outlet Roermond

Openingstijden en contact

Het Designer Outlet Center in Roermond is 7 dagen per week, 363 dagen per jaar geopend.

Openingstijden Designer Outlet Center Roermond:
Maandag - Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag - Zondag: 09:00 - 21:00
(speciale openingstijden kunnen voordoen tijdens evenementen)

Adres:
Designer Outlet Roermond 
Stadsweide 2 
6041 TD Roermond

+31 (0) 475 351 777 
info@designer-outlet-roermond.com
Website Designer Outlet Roermond

Man en vrouw kijken op de telefoon in één van de winkels van het Designer Outlet Roermond

Bereikbaarheid en parkeren Designer Outlet Roermond

Kom je met de auto naar Roermond Outlet? Het is tussen de 30 en 45 minuten rijden vanaf Eindhoven (A2-N280) of Maastricht (A2-A73-N280). Ongeveer 20 minuten vanaf Venlo (A73-N280) of Weert (N280). Je kunt bij het Designer Outlet Roermond parkeren voor slechts €5,- per dag!

Met de trein: Via de spoordeelwinkel van NS is een dagje Outlet shoppen heel voordelig. Het is ongeveer 10 à 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station Roermond. Je loopt door de mooie binnenstad van Roermond. Bekijk de looproute vanuit station Roermond naar het Designer Outlet Roermond. 

Premium parking Desinger Outlet Roermond

Historische binnenstad van Roermond

Het Roermond Designer Outlet ligt op slechts 3 minuten lopen van het centrum van Roermond. Pak tijdens het shoppen een pauze en geniet van een heerlijke kop koffie of een hapje eten bij een van de vele cafés of restaurants die zowel te vinden zijn in het Roermond Designer Outlet als in de historische binnenstad.

De Stenen Brug richting Voorstad in de binnenstad van Roermond