Ingang Designer Outlet Roermond

Designer OutletRoermond

Designer Outlet Roermond 

Wie een dag wil shoppen zit goed bij het Designer Outlet Roermond! Je kunt hier shoppen in ruim 185 winkels met meer dan 200 internationale topmerken tegen absoluut de laagste prijzen. Naast de vele winkels zijn er ook diverse restaurants en cafés aanwezig.

Benieuwd welke winkels er allemaal te vinden zijn? Bekijk hier een overzicht van alle winkels in het Designer Outlet Roermond.

Winkelen in Designer Outlet Roermond

Historische binnenstad van Roermond

Het Roermond Designer Outlet ligt op slechts 3 minuten lopen van het centrum van Roermond. Pak tijdens het shoppen een pauze en geniet van een heerlijke kop koffie of een hapje eten bij een van de vele cafés of restaurants die zowel te vinden zijn in het Roermond Designer Outlet als in de historische binnenstad.

Binnenstad Roermond

Het hele jaar welkom

Jaarlijks komen er meer dan 8 miljoen mensen richting het Designer Outlet in Roermond om een dagje te shoppen. Je bent het hele jaar door welkom! Het Outlet Center is namelijk 363 dagen per jaar geopend. Alleen op Eerste Kerstdag en op Nieuwjaarsdag houden ze de deuren gesloten. 

Naast de keuze uit verschillende cafés en restaurants is er voor kinderen een speelhoek ingericht waar ze lekker kunnen ravotten. Zo heb je tussendoor het winkelen een kleine pauze terwijl je kinderen plezier hebben.

Limburg Card Korting

Op vertoon van de Limburg Card bij de informatiebalie van het Designer Outlet Roermond, ontvang je een Fashion Passport. Met dit Fashion Passport ontvang je 10% korting op een aantal geselecteerde winkels. Lees meer

Bereikbaarheid

Met de auto: tussen 30 en 45 minuten rijden vanaf Eindhoven (A2-N280) of Maastricht (A2-A73-N280). Ong. 20 min. vanaf Venlo (A73-N280) of Weert (N280). Je parkeert bij het Roermond Designer Outlet al voor slechts €4,- per dag!

Met de trein: slechts 10 tot 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station, door de mooie binnenstad van Roermond. Bekijk hier de looproute vanuit station Roermond naar het Designer Outlet Roermond. 

Parkeerplaatsen Roermond Designer Outlet

Openingstijden en contact

Het Designer Outlet Center in Roermond is 7 dagen per week, 363 dagen per jaar geopend.
Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag - Zondag: 09:00 - 17:00

In de zomerperiode, vanaf 29 juni t/m 30 augustus zijn de winkels in het Roermond Designer Outlet extra lang geopend namelijk: Maandag t/m vrijdag van 10.00 t/m 21.00 uur en zaterdag en zondag van 09.00 t/m 21.00 uur.

Designer Outlet Roermond 
Stadsweide 2 
6041 TD Roermond

+31 (0) 475 351 777 
info@designer-outlet-roermond.com
Website Designer Outlet

Openingstijden Roermond Designer Outlet