Happen en Stappen Baarlo

van
01 jan 2024
t/m
31 dec 2024
Happen en Stappen Baarlo - Chateau De Raay
Het terras van Centraal Baarlo met op de achtergrond het Brouwershuis
Een bankje bij het stuwcomplex in Baarlo
Kasteel D'Erp in Baarlo
De appelgaard staat in volle bloei bij Chateau De Raay
Evenementen

Hap en Stap route

Happen en Stappen in Baarlo start in het mooie historische, groene hart van het dorp bij Centraal Baarlo. De route laat de wandelaars kennismaken met het Kastelendorp Baarlo. Onderweg passeer je diverse kunstwerken van de Japanse kunstenaar Tajiri, loop je langs de Maas en de prachtige natuur in de omgeving.

Centraal Baarlo, Chateau de Raay

Bij vier horeca gelegenheden ontvang je bij inlevering van een voucher een gerecht. Bij Centraal Baarlo, in juli 2022 uitgeroepen tot het beste terras van Limburg, krijg je koffie/thee met Limburgse vlaai (mét Baolderse körse), vervolgens op de 2e plek heerlijke zelfgemaakte soep, daarna een lunch/hoofdgerecht naar keuze vlees/vis/vegetarisch. Tot slot bij Fletcher Hotel Château De Raay een mooie ijscoupe! Na deze wandeling zal iedereen een voldaan en vol gevoel hebben!

Het wandelarrangement

De route is ca. 10 km, maar door de vele pauzes ook voor een minder geoefende wandelaar goed te doen. Het arrangement kost € 37,50 p.p.; dit is inclusief 4-gangen en routebeschrijving. Consumpties dienen ter plekke zelf afgerekend te worden.

Happen & Stappen is dagelijks mogelijk tussen 11-18 uur. Reserveren – uiterlijk 2 dagen van tevoren – is verplicht. Als je het arrangement Happen en Stappen wilt boeken voor maandag of dinsdag, dan gelieve dit de vrijdag ervoor uiterlijk 16.00 uur door te geven. Dit in verband met de administratieve afhandeling. Neem contact op met VVV Baarlo, 077-4773666 / vvvbaarlo@hartvanlimburg.nl

Deelnemers over Happen en Stappen Baarlo:
“Wij hebben vandaag genoten van het Happen & Stappen arrangement door Baarlo. Een mooie en goed beschreven wandelroute door Baarlo, we hebben veel nieuwe plekjes ontdekt in onze eigen regio! Tevens werden we bij alle horeca gelegenheden hartelijk en goed ontvangen en hebben gesmuld van de lekkernijen bij alle locaties. Kortom een mooi en leuk arrangement dat z’n prijs helemaal waard is!”

"We hebben genoten van ‘happen en stappen’! Het overtrof al onze verwachtingen, de horeca is super: mooie plekjes, heel vriendelijk personeel en werkelijk fantastisch lekker gegeten. En de wandelroute is hartstikke mooi. Veel complimenten voor jullie en voor ieder die hierbij betrokken is." 

Nu ook als cadeaubon!

Het Happen en Stappen arrangement in Baarlo is nu ook te koop als cadeaubon! De Happen en Stappen Cadeaubon, een mooi cadeau om te geven en te krijgen!

Kosten evenement
€ 37,50 p.p. (inclusief 4-gangen en routebeschrijving)

Praktische informatie

Happen en Stappen Baarlo

VVV Baarlo
Grotestraat 16a
5991 AW
Baarlo
Openingstijden
Dag Time slot Reactie
zondag: Gesloten
maandag: 9:30 - 16:30
dinsdag: 9:30 - 16:30
woensdag: 9:30 - 16:30
donderdag: 9:30 - 16:30
vrijdag: 9:30 - 16:30
zaterdag: 9:30 - 12:30

Reserveren – uiterlijk 2 dagen van tevoren – is verplicht. Het arrangement kan het hele jaar worden geboekt. 
Van september t/m mei is VVV Baarlo tussen de middag gesloten van 12:30 - 13:30 uur.