Hoe kies ik een bestaande routein de ruiterrouteplanner?

Hulp bij het gebruik van de ruiterrouteplanner

Via de ruiterrouteplanner kun je, naast het uitstippelen van je eigen route, ook kiezen voor bestaande routes. Hieronder lees je hoe je eenvoudig een van deze op maat uitgezette routes kunt kiezen in de ruiterrouteplanner en uiteindelijk kunt bewaren. Je kunt er ook voor kiezen om direct terug te gaan naar de ruiterrouteplanner Noord- en Midden-Limburg

Kies eenvoudig een bestaande ruiterroute

Om jouw de moeite te besparen om zelf een hele route uit te stippelen, zijn de mooiste routes alvast voor je samengesteld. Deze vind je ook in het plattegrondje in de routeplanner onder het kopje de mooiste route. Alle rode cirkels die je ziet verschijnen, staan voor de samengestelde routes. Ook hier kun je ervoor kiezen om specifieke plaatsen als bezienswaardigheden of terrasjes zichtbaar te maken op de kaart. Zo zie je precies waar je langs komt tijdens de ruiterroute!

Bestaande routes

Bewaar jouw geselecteerde route eenvoudig

Als je een route hebt geselecteerd, klik je op openen voor een totaaloverzicht van de route. Nu kun je de route downloaden of uitprinten. Ook kun je ervoor kiezen om de route op de mail te ontvangen, zodat je deze later kunt gaan fietsen (let er op dat deze in jouw spamfilter terecht kan komen).