Gezin op zebrapad voor Station Roermond

Goedkoop met de trein naar Roermond

Met de trein naar Roermond

Zin om te shoppen? Spring dan in de trein naar winkelstad Roermond waar het grootste designer outlet van de Benelux te vinden is. Combineer je dagje shoppen ook eens met een rondvaart over de Maas en de Maasplassen of met een bezoek aan het Cuypershuis.

Lekker shoppen met korting

Jouw shopdagje begint bij de VVV op de Markt. Op vertoon van je spoordeelvoucher ontvang je hier de Limburg Card met kortingen in de regio tot wel €250,-  een WeAreRoermondbon t.w.v. €5-, te besteden bij meer dan 80 winkels en horecagelegenheden in het centrum van Roermond. en een Fashion Passport van Designer Outlet Roermond. Daarmee krijg je die dag nog eens 10% extra korting in vijf winkels!

Limburg Card 2022

Roermond, meer dan een winkelstad

Wie aan Roermond denkt, denkt misschien allereerst aan het Designer Outlet Roermond. Maar Roermond is zoveel meer. Deze historische stad vol cultureel erfgoed is prachtig gelegen aan de rivieren de Roer en de Maas en aan de Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Cultuur, natuur, bourgondisch genieten en shoppen. Wat zoek je nog meer in een stad?
 

Designer Outlet Roermond

Het grootste designer outlet van de Benelux ligt op nog geen 15 minuten lopen van station Roermond. Ideaal dus om naartoe te gaan met de trein. Met meer dan 180 designerwinkels is dit het shopwalhalla van Nederland. Je bent het hele jaar door welkom om een dagje te shoppen. Het Outlet Center Roermond is namelijk 363 dagen per jaar geopend. 

designer outlet roermond voorjaar