Parkeren in een overdekte parkeergarage in Roermond

Parkeren in Roermond

Parkeergarages in Roermond

Er zijn verschillende overdekte parkeergarages in het centrum van Roermond waar je de auto een hele dag veilig weg kunt zetten. In het kaartje hieronder zie je waar je de verschillende parkeergarages kunt vinden. 

Parkeren op straat in Roermond

Op parkeerplaatsen op straat in Roermond, binnen de Singelring mag maximaal één uur worden geparkeerd. Bezoekers die langer willen blijven, parkeren in één van de parkeergarages of op één van de parkeerterreinen aan de Singelring rond de binnenstad. Op straat moet betaald worden op maandag tot en met zaterdag tussen 8:00 en 20:00 uur en op zondag van 12:00 tot 20:00 uur. Betalen voor parkeren op straat of op parkeerterreinen (zonder slagboom) kan - naast contant en PIN - ook met de mobiele telefoon of Smartphone. 

Parkeerplaats voor bussen

Op het Wilhelminaplein is plek voor 1 à 2 bussen. Bij het Designer Outlet Roermond is een speciale parkeerplaats voor touringcars. Beiden betaald parkeren. Gratis parkeren is mogelijk bij een groepsboeking bij het Designer Outlet Roermond: 
Groepen vanaf 15 personen krijgen extra voordelen, zoals een Fashion Passport voor iedereen in de groep (goed voor 10% extra korting), gratis parkeren en een gratis lunch voor de groepsleider en de buschauffeur.

Parkeren Designer Outlet Roermond

Het Designer Outlet Roermond beschikt over 6500 parkeerplaatsen. Hier parkeer je een hele dag voor slechts €4,40 In je navigatie gebruik je als adres Stadsweide 2 Roermond. 

Parkeren in het centrum van Roermond