Parkeren in Roermond

Parkeren in Roermond kan in een overdekte parkeergarage

Roermond is een bruisende stad die veel te bieden heeft. Van historische bezienswaardigheden tot leuke winkels, restaurants en het Designer Outlet Roermond, er is voor iedereen genoeg te doen om een leuk dagje uit te hebben in Roermond. Als je met de auto komt, is het belangrijk om te weten waar en hoe je kunt parkeren in Roermond.

Parkeren binnen de Singelring

In Roermond heb je veel parkeerplaatsen langs de straat. Hier, binnen de Singelring, mag maximaal één uur worden geparkeerd. Bezoekers die langer willen blijven, parkeren in één van de parkeergarages of op één van de parkeerterreinen aan de Singelring rond de binnenstad. In het centrum van Roermond geldt betaald parkeren. Op maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 20.00 uur. De tarieven variëren per zone.

Blauwe Fiat 500 staat geparkeerd langs de straat in het centrum van Roermond

Parkeergarages in Roermond

In Roermond zijn er verschillende parkeergarages. De meest centrale parkeergarages zijn Stationspark, de Oranjerie en Kazerneplein. Deze parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend. In het kaartje hieronder zie je waar je de verschillende parkeergarages kunt vinden.

Parkeren in Roermond kun je in de parkeergarage Kazerneplein

Parkeren Designer Outlet Roermond

Het Designer Outlet Roermond beschikt over 6500 parkeerplaatsen, waaronder een grote overdekte parkeergarage. Hier parkeer je een hele dag voor slechts €5,- (pinnen en contant betalen zijn beide mogelijk). De eerste 30 minuten zijn gratis. Je kunt ook gebruik maken van de Premium Parking service. Dit kost €9,- per dag en ligt vlakbij de Guest Services en de Nike winkel. Maak je gebruik van de navigatie? Gebruik dan Stadsweide 2 in Roermond als adres.

Logo van het designer Outlet Roermond op de rotonde bij de Premium Parking

Parkeerplaats voor bussen

Op het Wilhelminaplein is plek voor 1 à 2 bussen. Bij het Designer Outlet Roermond is een speciale parkeerplaats voor touringcars. Beiden betaald parkeren. Gratis parkeren is mogelijk bij een groepsboeking bij het Designer Outlet Roermond: groepen vanaf 15 personen krijgen extra voordelen, zoals een Fashion Passport voor iedereen in de groep (goed voor 10% extra korting), gratis parkeren en een gratis lunch voor de groepsleider en de buschauffeur.

Man stapt in de bus die geparkeerd staat bij het Designer Outlet Roermond

Parkeren in het centrum van Roermond