Grenspark Maas- Swalm- Nette

Grenspark Maas-Swalm-Nette

Grenspark Maas-Swalm-Nette.

Ontdek de cultuur en natuur en het landschap van dit grensoverschrijdend gebied tussen Nederlands Limburg en Duitsland. Het gebied heeft een totale oppervlakte van ongeveer 80.000 km. Ontdek de cultuur, natuur en landschap van het Duits- Nederlandse Grenspark.

 

 

Gratis App 'Langs Sporen' 

Aan de hand van ruim 350 bezienswaardigheden, zogenaamde Points Of Interest afgekort POI's, kun je het Grenspark binnen 6 thema's ontdekken: grenzen & macht, boer & dorp, stoom & stroom, burger & vrijheid, verhalen & geloof en landschap & natuur. In de gratis app 'Langs sporen'

App langs sporen

Routes

In de gratis app zijn 25 kant en klare routes te downloaden. De routes zijn te filteren op: thema, afstand, met-zonder kinderen en vervoersmiddel. Wil je liever zelf aan de slag? Dan kun je in de app ook zelf een route samenstellen die volledig voldoet aan jouw wensen.

Routes maken in de Maas swalm nette app

Meer info

De app is ontwikkeld binnen het project “Cultuurgeschiedenis digitaal“. Dit project werd in het kader van het INTERREG-programma Deutschland-Nederland uitgevoerd en mede gefinancierd door de Europese Unie, de Provincie Limburg en het Ministerie WIDE van het Land Nordrhein-Westfalen.

Langs sporen store