Op de e-chopper langs de Maas

Groepsactiviteiten Limburg

Groepsactiviteiten

Op deze pagina vind je de leukste tips en ideeën voor jouw dagje uit. Heb je hét perfecte uitje gevonden? Vraag dan eenvoudig een online offerte aan. Deze kun je aanvragen via de pagina van desbetreffend uitje. Uiteraard kun je ons ook altijd bellen of mailen. Je kunt kiezen voor een van de standaard pakketten maar wij maken ook graag een programma op maat voor je aan.

We staan klaar om jou te helpen en wij kunnen niet wachten om iedereen weer welkom te heten in het Hart van Limburg!

Op maat gemaakte programma's

Zoek je een gezellige groepsactiviteit in Limburg? In overleg stellen wij een groepsprogramma volledig op maat samen. Geheel toegespitst op de wensen van jouw gezelschap. Je hoeft het zelf niet meer uit te zoeken. Handig en eenvoudig! Hieronder vind je al een aantal suggesties.

Graag met gids op pad? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden: 0475-330289 of stuur een mailtje naar groepsuitje@hartvanlimburg.nl

Geef een wandeling cadeau

Op zoek naar een gezond geschenk? De Wandelbon van Hart van Limburg is een sportief en leuk cadeau om te geven en nog leuker om te krijgen! Je koopt een Wandelbon via onze webshop. De Wandelbon kun je inzetten voor een (stads)wandeling onder leiding van een VVV-gids. De bon is geldig tot 2022.