Kanoën en kajakken

in Limburg

Ben je op zoek naar een leuke en avontuurlijke activiteit in Limburg, ga dan zeker eens kanoën of kajakken. Ontdek de prachtige natuur op het water en geniet van de rust en ruimte. Gezellig samen of alleen. Bekijk in onderstaand overzicht waar je in het Hart van Limburg een kano kunt huren.

Advertentie
Coordinates
 
0,0km

Kanoën & Kajakken 

Ben je een natuurliefhebber of een echte avonturier die op zoek is naar een actieve bezigheid? Ga dan kanoën in Limburg. Met zijn uitgestrekte rivieren, kabbelende beekjes en verschillende waterwegen biedt Limburg uitstekende mogelijkheden om er eens met de kano op uit te gaan. Het is een prachtige omgeving om te verkennen vanaf het water. Kanoën en kajakken is niet alleen een gezonde manier om actief bezig te zijn en van de buitenlucht te genieten, maar het biedt ook de mogelijkheid om het landschap vanuit een ander perspectief te bekijken.

Verschillende waterwegen

Een van de populairste kano-bestemmingen in Limburg is de rivier de Maas. Deze rivier stroomt dwars door het Hart van Limburg en biedt een scala aan mogelijkheden voor kanoërs en kajakkers van alle niveaus. Naast de Maas zijn er tal van andere waterwegen in Limburg die het ontdekken waard zijn zoals de Roer en de Molenbeek in Venray Deze stroompjes meanderen zich een weg door groene valleien en pittoreske dorpjes. Ze bieden een rustige en natuurrijke omgeving om te kanoën, ver weg van de drukte van de stad.