Kasteelhotels in Limburg

Kasteeltje Hattem in Roermond

Ontdek de betoverende overnachtingsmogelijkheden in het prachtige Hart van Limburg. Laat je meevoeren naar vervlogen tijden en geniet van een romantisch verblijf in een kasteelhotel in Limburg. Van overnachten in het kleinste kasteeltje van Nederland tot genieten in een luxe sauna suite. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden. 

Kasteel Daelenbroeck

Dit bijzondere kasteelhotel ligt op een buitengewone locatie midden in de prachtige natuur van Midden-Limburg in de directe omgeving van Roermond. Het hotel is gevestigd op de grondvesten van een 14e-eeuwse burcht.

Je kan bij Kasteel Daelenbroeck dineren en prinsheerlijk overnachten. Het kasteelhotel heeft diverse kamers beschikbaar. Er is zelfs een luxe sauna suite!

Kasteel Daelenbroeck

Kasteeltje Hattem

In dit rijtje met kasteelhotels in Limburg mag kasteeltje Hattem natuurlijk niet ontbreken. Dit is namelijk het kleinste kasteeltje van Nederland en dé plek voor een bijzonder overnachting. De huidige vorm van het kasteel dateert uit 1718!

De luxe suites zijn gevestigd in de voormalige koetshuizen die schuin opgesteld zijn ten opzichte van het kasteel.

Hotelkamer in kasteeltje Hattem

Kasteel Aldenghoor

De oorsprong van dit bijzondere kasteel dateert uit de 15e eeuw. Voor een romantische overnachting ben je bij  Kasteel Aldenghoor op de juiste plek.

De comfortabele kamers zijn te vinden in de bijgebouwen. Er is zelfs een honeymoonsuite! Daarnaast heeft iedere kamer een eigen naam en kleur met een directe link naar de historie van het kasteel.

Kasteel Aldenghoor van bovenaf

Bijzonder overnachten

Naast de kasteelhotels in Limburg zijn er nog veel meer bijzondere overnachtingsmogelijkheden in de regio. Wat dacht je van slapen op het water, in een yurt of in een boomhut? Bekijk het overzicht met alle bijzonder overnachtingsplekken in Limburg.

Bijzonder overnachten

yurt