icon/functioneel/groepen

Bedrijven met groepsuitjes

Beatrixhoeve Roermond

De Beatrixhoeve in Roermond is de boerderij van ons bedrijf Landschapsbeheer De Wassum. Landschapsbeheer De Wassum beheert natuurterreinen met schaapskuddes. Dit bijzondere werk, uitgevoerd door moderne herders met hun honden, kunt u bezoeken en beleven.

Hoe ziet het uitje er uit? U wordt ontvangen met koffie, thee en Limburgse vlaai...

Hoe ziet het uitje er uit? U wordt ontvangen met koffie, thee en Limburgse vlaai van de lokale bakker. Na uitleg over het bedrijf en de werkwijze van ons bedrijf, gaan we naar buiten voor een korte rondleiding. Een wandeling met gids in de prachtige directe omgeving van de boerderij maken duidelijk hoe het natuurbeheer van de Wassum werkt.
Indien u heeft gekozen voor 'een demonstratie van de herder' of 'op stap met de herder', wacht de herder met zijn kudde u vlakbij de boerderij op. Heeft u een programma uitgezocht met lunch, dan zal deze in onze ontvangstruimte bij de boerderij worden geserveerd.
Wij adviseren u om in ieder geval stevige schoenen of laarzen aan te doen en zo nodig ook regenkleding. Immers, ook bij slecht weer gaat ons werk door en is het net zo indrukwekkend als in de zon!

Lees verder

Contact en locatie

Beatrixhoeve Roermond
Witteweg 107
6042 LW
Roermond
Ook op deze locatie

Wanneer

Vr: 09:00 - 17:00 uur,
Toelichting: Andere openingstijden in overleg.