icon/category/overnachten

Hotel

Boshotel Vlodrop

Boshotel Vlodrop is een comfortabel 4 sterren hotel waar je op je wenken wordt bediend en die van alle luxe is voorzien. Zowel als zakelijke gast als voor een romantisch weekendje weg.

Gelegen in de bossen van Nationaal Park 'De Meinweg', maakt Boshotel Vlodrop haar naam volledig waar. Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor zowel een zakelijk verblijf als voor een romantisch weekendje weg of een sportieve vakantie.

Boshotel Vlodrop

Boshotel Vlodrop is een ruim opgezet 4 sterren hotel dat naast vergaderfaciliteiten, restaurant en een uitgebreid wellness aanbod, maar liefst 80 luxe kamers biedt. Reserveer je een van de vele hotelarrangementen, dan weet je zeker dat het je aan niks ontbreekt. Van overnachting tot diner, je geniet daarmee volop van de Limburgse Gastvrijheid. Plan een bezoek aan Roermond of door het Meinweggebied. Bij mooi weer is het altijd mogelijk om buiten te eten op het terras, midden in het natuurschoon van Nationaal Park De Meinweg.

Faciliteiten

Het hotel biedt veel faciliteiten. Het hotel beschikt namelijk over een uitgebreid fitness en wellness center met binnenzwembad, jacuzzi, saunalandschap en diverse behandelkamers waar je kan reserveren voor een massage. Hotelgasten mogen gratis gebruik maken van de fitness, het zwembad, kinderbad, jacuzzi en zwembadsauna. Ook voor de zakelijke bijeenkomst biedt het hotel diverse vergaderzalen die desgewenst gekoppeld kunnen worden om zo een groot gezelschap te kunnen plaatsen.

Horeca

Gezellig eten of drinken doe je in de Brasserie of op het terras. In het fraaie restaurant 'De Meinweg' kan je genieten van een à la carte diner of uitgelezen menu. De brasserie is de uitvalsbasis na een fiets- of wandeltocht door het prachtige Nationaal Park De Meinweg. Je kan hier terecht voor een kop koffie met heerlijke Limburgse vlaai of een uitgebreide maaltijd. De keuken is iedere dag geopend vanaf 12.00 uur.

Aanvullende informatie

Huisdieren: max. 1 hond per kamer toegestaan. 

Eigenschappen
Classificatie 4 sterren
Rolstoel toegankelijke locatie
Oplaadmogelijkheid elektrische fiets
Oplaadmogelijkheid elektrische auto
Zwembad aanwezig
Ligging in de natuur
Gratis Wifi in verblijf
rolstoel toegankelijk toilet

Wanneer

Altijd open

Keuken is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
Wandelroute
3,18km
 
Natuurgebied
3,24km
 
 
Bezienswaardigheid
3,99km
 
Bezienswaardigheid
4,44km
 
Bezienswaardigheid
5,47km
 
Bezienswaardigheid
6,45km
 
Bezienswaardigheid
8,16km
 
Natuurgebied
8,24km
 
Natuurgebied
8,36km
 
Bezienswaardigheid
8,77km
 
Bezienswaardigheid
9,02km
 
Natuurgebied
9,10km
 
Kerk, Park / Tuin, Bezienswaardigheid
9,66km
 
Molen / Gemaal van onze partners, Bezienswaardigheid
9,71km
 
Bezienswaardigheid
9,88km
 
Bezienswaardigheid
9,93km
 
Bezienswaardigheid
9,95km
 
Bezienswaardigheid
9,95km
 
Bezienswaardigheid
9,95km