De Geluksexpres

De Geluksexpres
Dorpsstraat 13
6074 GA
Melick
De Geluksexpres

Dagarrangement

De gemeenten Roerdalen en Wassenberg, nabij Roermond, liggen midden in een recreatief interessant gebied. Het maakt deel uit van het Nationaal Park 'De Meinweg', het Roerdal en het internationale Natuurpark Maas Swalm Nette. Beleving van geluk is in beide gemeenten een hoofdthema. Natuur, bezienswaardigheden, geluksplekken, molens en kastelen liggen verspreid in de 12 grensregiokernen. In Roerdalen zijn dit: Herkenbosch, Melick, Montfort, St Odiliënberg, Posterholt en Vlodrop. In Wassenbergse de dorpen Birgelen, Myhl en Ors.

Geniet van het uitzicht met de Geluksexpres

Als gast beleef jij een trip met een bijzonder voertuig. Geheel elektrisch aangedreven brengt de Geluksexpres jou naar plekken waar andere voertuigen niet mogen komen vanwege natuurbescherming. In een rustig tempo, zodat jij volop kunt genieten van het uitzicht en fluisterstil.

Je ervaart de rit op zich zelf al als een leuke bezigheid. Samen met vrienden, familie, collega’s of gewoon met mensen die je daarvoor nog niet kende. Er is een veelheid aan arrangementen die je met de Geluksexpres kunt beleven. Een excursie naar molens of kastelen bijvoorbeeld , waarbij een gids jou laat beleven hoe een molen werkt, of wanneer en hoe een kasteel gebouwd of gerestaureerd is.
Ook een tocht door het Nationaal Park 'De Meinweg' is een mooie beleving. Daarbij voert een gids je mee in een beschermd natuurgebied en ervaar jij zelf wat er allemaal in dat natuurgebied aan bijzondere dieren en planten te zien is. Bij een ander arrangement geniet je van diverse culinaire streekgerechten.

Op een Limburgse vlaaientocht geniet je niet alleen van dit traditionele hoogstandje maar helemaal in de geest van 'Heel Holland bakt' leer je onder leiding van een Limburgse bakker hoe jij zo’n vlaai zelf bakt. De sportieve gast gaat met de Geluksexpres stroomopwaarts langs de prachtige rivier de Roer, om daarop vervolgens in een kajak of kano soms over rustig maar soms ook snelstromend water af te zakken naar het startpunt.

Nog meer beleven?

Touringcarbedrijven, personeels-/sportverenigingen, feesten of partijen, scholen of vriendenclub: neem contact met ons op.